Ga naar inhoud


tijdelijk inbelabonnement


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben in afwachting dat Orange family hier geleverd word daar kan nog wel een maandje overheen gaan (waarschijnlijk nog wel eerder)maar heb ondertussen wel mijn internetplusbellen abo per woensdag de zevende Maart laten beeindigen omdat ik hier niet nog een jaar aan vast wil zitten.Nu heb ik om die tussenliggende periode toch af en toe online te willen zijn ff een inbelabonnement nodig waar ik niet aan vast blijf zitten.Welke is er aan te raden?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je kan toch ook bij andere providers een inbel abbotje afsluiten. Ik heb er ook nog eentje bij zonnet en hetnet. Je kan ze zo afsluiten en ik denk dat je bij zonnet direct kan beginnen. Het is nog gratis ook. Op de tikken na natuurlijk. En volgens mij geen verdere verplichtingen.

Groeten Thomas

 

Rule #1 Good computers don't go down.

Rule #2 There is no such thing as a good computer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Orange Family(adsl2) zou rond begin Maart hier verkrijgbaar zijn, het wachten is op het moment dat dat een feit is.Monteur is vandaag overigens naar het verkeerde adres gereden vandaar dat ik nog steeds online ben.Nummer 21 van de weg waaraan ik woon komt ook voor op dezelfde weg in het naastgelegen dorp en daar was ie heen gegaan (Tom Tom ofzo) een heel andere postcode maar daar maken sommige mensen blijkbaar geen gebruik van.Ik werk gelukkig naast de deur maar je zult maar een halve dag vrij hebben genomen om op zo een monteur te wachten dan baal je ook als een stekker.Zit nu op een telefoontje te wachten van de KPN om een nieuwe afspraak te maken ik ga in ieder geval proberen om het een beetje te rekken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met je loginnaam van Orange kun je ook inbellen bij hen. Met een beetje creatief zoeken op Google vind je dan ook het geografische inbelnummer (normaliter alleen voor gebruik vanaf mobiel). Dit kan goedkoper uitvallen, dit nummer is 0222-887206. Als het voor jou niet goedkoper is kun je het nummer 06760-22212 gebruiken (die staat ook op de Orange site).

 

Ook bij Tiscali en 12Move kun je als gratis inbeller een geografisch nummer gebruiken: 0222-887777.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Met je loginnaam van Orange kun je ook inbellen bij hen. Met een beetje creatief zoeken op Google vind je dan ook het geografische inbelnummer (normaliter alleen voor gebruik vanaf mobiel). Dit kan goedkoper uitvallen, dit nummer is 0222-887206


FF wat inside info: 0222 887206 en 06760 22206 worden doorgeschakeld naar 06760 22205 (en dat weet ik heeeeeeeel zeker <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> )
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
FF wat inside info: 0222 887206 en 06760 22206 worden doorgeschakeld naar 06760 22205 (en dat weet ik heeeeeeeel zeker)


Doorgeschakeld is niet het juiste woord volgens mij, ze komen op dezelfde inbelbanken uit. Die die eindigen op 06 zijn van Euronet (en hebben volgens mij niet die 10% hogere prijs) de andere is gewoon van Orange.

@Fatfreddy,

Dat is gek. Toen ik me aanmeldde bij Orange moest ik al een loginnaam opgeven, deze heb je bijvoorbeeld ook nodig om je status te checken.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik mij wil aanmelden voor Orange Family krijg ik eerst een postcodecheck met als antwoord dat er contact met mij opgenomen word zodra family op mijn adres leverbaar is verder kom ik vooralsnog niet.

Vanmorgen weer een mailtje gehad van Orange:

 

Orange ADSL Family

binnenkort ook bij u beschikbaar

 

Geachte heer huppeldepup,

 

U heeft onlangs aangegeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden over de beschikbaarheid van Orange ADSL Family op uw adres. Bedankt voor uw interesse.

 

Begin maart is Orange ADSL Family op uw adres beschikbaar, wij nemen dan contact

met u op.

 

open ook uw wereld

Al meer dan 9 miljoen mensen in Europa hebben hun wereld geopend voor Orange ADSL. Ook u kunt binnenkort snel internetten voor een lage prijs met Orange ADSL Family. En gecombineerd met vaste telefonie van Orange belt u ook nog eens zeer voordelig. Bovendien heeft u geen apart vast telefoonabonnement meer nodig en neemt u uw huidige telefoonnummer gewoon mee.

 

heeft u vragen over Orange ADSL Family?

Ga naar www.orange.nl of bel voor meer informatie met 0900 1480 (€ 0,10/min).

 

Met vriendelijke groeten,

Orange Nederland Breedband BV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zit overigens nog steeds te wachten op het telefoontje van de KPN.Zijn daar mischien ook de weg al kwijt toch eens tijd dat er bij de KPN eens de juiste navigatietraining geinstalleerd word.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...