Ga naar inhoud


CBS content nu beschikbaar voor Joost-platform


Matthijs

Aanbevolen berichten

Joost™ en CBS hebben vandaag aangekondigd dat programma's van Amerika's best bekeken netwerk binnenkort beschikbaar zullen zijn op het platform van Joost. De beschikbare programma's zijn afkomstig uit verschillende onderdelen van CBS en bevatten zowel nieuwe als reeds uitgezonden, volledige afleveringen van populaire CBS programma's.

 

Zo zal onder andere de hele CSI reeks te zien zijn, maar ook programma’s zoals Showtime, Showtime Championschip Boxing, CSTV, CBS Evening News en CBS Sportsline op Joost uitgezonden worden. De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

 

CBS heeft als belangrijke lanceringspartner in een vroeg stadium een team gevormd met Joost. Het is het eerste televisienetwerk die zich bij Joost’s groeiende lijst van programma-aanbieders aansluit.

 

"Joost combineert de beste technologie met voortreffelijke videokwaliteit en een management met een bewezen staat van dienst", zegt Quincy Smith, President, CBS Interactive.

 

"Door een team te vormen met Joost kan onze inhoud en onze community onder de aandacht gebracht worden in een dienst die unieke reclamekansen toestaat en een overdrachtsstructuur die kostefficiëntie maximaliseert".

 

Joost is opgericht door Niklas Zennström en Janus Friis. Het biedt een veilig, efficiënt, piraterijbestendig Internetplatform dat eersteklas interactieve video-ervaringen mogelijk maakt en copyrightbescherming voor programmabeheerders en bedenkers garandeert.

 

Yvette Alberdingk Thijm, executive vice president, content strategy and acquisition van Joost zegt: "Wij zijn zeer verheugd over het partnerschap met CBS. Het is de belangrijkste aanbieder van eersteklas programma’s voor het televisiepubliek.

 

CBS kwam al in een vroeg stadium naar Joost toe. Het Joost platform sluit perfect aan op de hoge distributiekwaliteit van CBS' franchise properties. Via dit partnerschap wil CBS de zeer gewaardeerde televisieprogramma's beschikbaar maken voor nieuw en bestaand publiek.

 

De programma's zullen toegankelijk gemaakt worden in een community-gebaseerde, interactieve omgeving die de reeds bestaande distributiemodellen aanvult."

 

Overal in de VS kunnen kijkers van Joost via een breedbandaansluiting genieten van de kanalen en programma’s van CBS. Een select aantal clips en sportprogramma's zullen wereldwijd beschikbaar zijn.

 

Kijkers kunnen op Joost hun favoriete series bekijken via een aangepast platform met geavanceerde Internetgerelateerde kenmerken.

 

Links die naar meer informatie leiden of programmagerelateerde websites en een veelvoud van plug-in applicaties zoals instant messaging, message boards en nieuwstickers zijn hier voorbeelden van.

 

Bron: Broadcast Magazine / Joost

 

------------------

 

Edit: Ik heb even op www.joost.com gekeken hoe één en ander werkt, maar je kunt pas deelnemen na een invitatie van een bestaand lid. Een beetje vaag allemaal, het lijkt de vrijmetselarij wel, haha.

 

Grt, Matthijs

Gigablue UHD Trio 4k met OpenATV 7.1 / Octagon SF8008 met OpenATV 6.4

Imperial DABman i150, DAB+, FM, Internetradio

Visiosat Big Bisat / Triax 64cm met:
42 * 39 * 36 * 33 * 28.5 * 23.5 * 19.2 * 16 * 13 * 10 * 9 * 4.8 * 3 gr oost / 1 gr west

Link naar reactie
Delen op andere sites


even ter info, de eerste minuten kan Joost nogal eens stroef lopen en een haperend beeld vertonen. zal wel te maken hebben met bufferen enzo, daarna loopt ie best redelijk.

 

kwaliteit is m.i. prima, helaas schiet de content (nog?) te kort.

DB500s met gemini, enorm ruk uitgerichtte 100cm triax op een moteck motortje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
En meteen het nadeel:
Citaat:
Overal in de VS kunnen kijkers van Joost via een breedbandaansluiting genieten van de kanalen en programma’s van CBS. Een select aantal clips en sportprogramma's zullen wereldwijd beschikbaar zijn.


Niet zo heel gek, in Amerika komen de series pas online als ze op tv zijn geweest. In de rest van de wereld moeten ze dan echter nog op tv komen, als iedereen ze al op internet kan zien is het voor de televisiezenders in het buitenland niet interessant meer de rechten te kopen en loopt men veel geld mis.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...