Ga naar inhoud


Eurosport wil meer Nederlands zijn.


Gast patje7of9

Aanbevolen berichten

Gast patje7of9

Het paneuropese sportkanaal Eurosport komt aan dit jaar, begin volgend jaar met een compleet Nederlandse versie van Eurosport.com, de website. Ook gaat de zender een begin maken met een Nederlandse versie van Eurosport 2, waarvan nu nog de volledig Engelstalige versie in Nederland en Vlaanderen beschikbaar is. Dit vertelde Eurosport Benelux directeur Danny Menken tijdens de recente Broadcast Business Club bijeenkomst.

 

Menken zei ook dat de omroep druk doende is met een HD versie van het kanaal, “In de Verenigde Staten hebben we gezien dat sport voor HD een belangrijke aanjager is,” vertelde hij, “Het probleem is alleen dat nog lang niet alle programma’s in HD beschikbaar zijn.” Menken verwacht dat voor het einde van dit jaar een HD kanaal in de lucht kan zijn, de markt is er klaar voor, maar dat nog niet een volledige programmering in HD kan worden aangeboden vanwege de beperkte beschikbaarheid.

 

 

bron:Broadcast Business Club

Link naar reactie
Delen op andere sites


Eurosport meer Nederlands? Betekent dit dat de verkoopuitzendingen nu in het Nederlands nagesynchroniseerd worden in plaats van het Duits? <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...