Ga naar inhoud


Hoe dom kun je zijn.


Gast

Aanbevolen berichten

Rijexamen dronken Duitser eindigt op politiebureau

Uitgegeven: 9 mei 2007 10:42

Laatst gewijzigd: 9 mei 2007 10:49

 

AMSTERDAM - Een dronken Duitser die dinsdag ondanks zijn benevelde toestand rijexamen deed, kan een fikse straf verwachten. Aan het rijexamen kwam abrupt een einde toen zijn examinator hem in het geniep naar het politiebureau begeleidde, zo meldt de BBC.

 

De examinator had voor de start van het rijexamen al een vermoeden dat de 27-jarige man gedronken had. De Duitser ontkende echter in alle toonaarden, dus ging het rijexamen gewoon door.

 

 

 

Toen bleek dat de Duitser grote moeite had om recht te blijven rijden besloot de examinator het examen te laten eindigen op het politiebureau.

 

Straf

 

Aldaar bleek dat de man driemaal het toegestane alcohollimiet overtreden had. De man kan een fikse straf verwachten. Daarnaast mag de man voorlopig geen nieuw rijexamen doen

 

Bron NU

 

Hij was er wel al vroeg bij in ieder geval <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zijn rijbewijs kunnen ze hem in ieder geval niet afnemen. En aangezien het een Duitser is kan hij gewoon in de Heimat examne afnemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Zijn rijbewijs kunnen ze hem in ieder geval niet afnemen. En aangezien het een Duitser is kan hij gewoon in de Heimat examne afnemen.


Misschien was dat de reden dat hij hier examen deed, dat juist in Duitsland zijn puntenrijbewijs ingenomen is.

Er is al eens iets er van op de TV uitgezonden dat als een Duitser zijn rijbewijs verliest dat hij in een ander land zoals Nederland zo een nieuwe kan halen, uiteraard met het doen van een examen de enigste eis is dat hij ingeschreven moet staan in Nederland en een woonadres moet hebben.
Maar zoiets lijkt me wel te regelen door mensen die er ook weer iets aan verdienen. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog dommer :

 

Het treinverkeer tussen Arnhem en Nijmegen heeft woensdagochtend urenlang stilgelegen door een dodelijke aanrijding. Het treinverkeer werd rond 10.00 uur hervat. Dat meldt spoorbeheerder ProRail. Reizigers konden omreizen via Den Bosch en moesten rekening houden met vertragingen tot een uur.

 

Rond 06.30 uur reed een trein van Zutphen naar Nijmegen een voetganger aan bij station Elst. De man liep onder een gesloten spoorboom door en zag daarbij een naderende intercity over het hoofd, meldt een woordvoerder van de politie. Hij overleed ter plekke

Lid van 10 november 2003 t/m 30 oktober 2015

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...