Ga naar inhoud


[TF5200 PVRc] Alphacrypt 3.11 lijkt grote verbetering


grunnsat

Aanbevolen berichten

Ik heb vanavond de V3.11 firmware geladen in de Alphacrypt. Daarna heb ik een stukje BBC opgenomen terwijl ik naar het journaal op Ned 2 keek. Na ca. 20 minuten heb ik de opname gestopt, en probeerde hem daarna af te spelen. De eerste paar seconden zag in de "card not inserted" melding, en daarna BEELD!!. Dat was mij nog nooit gelukt met een kaart die niet meer in de proefperiode verkeert.

 

Ik ga vannacht proberen een opname te maken, en die morgenochtend af te spelen. Ik ben benieuwd!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dan kun je de rubriek beter "ontvangers" gaan noemen. Ik verwacht namelijk dat er steeds meer hybride ontvangers op de markt zullen komen, dus combinaties van DVB-S, DVB-T en DVB-C. De reelbox kun je met alle drie varianten tegelijk krijgen, de Lyngbox met DVB-S en DVB-T, en ik heb ook andere merken met een combinatie gezien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lijkt me juist wel handig om dat te doen, veel problemen zijn merk gerelateerd zoals bij de Topfield de problemen met het afspelen van oude opnames.

 

Daar is een prima oplossing voor maar dan moet je wel gaan zoeken in het Topfield forum.

Ook als je een kabel D2 box hebt is het niet onverstandig om het sateliet gedeelte te lezen en eventueel daar te vragen evenals het PCI DVB kaarten forum.

Ook de Dreambox is er in alle versies zowel DVB-S als T en C en om in het DVB-C en DVB-T een ontvanger forum te openen lijkt me een beetje ver gaan.

 

Maar formeel heb je helemaal gelijk er staat "sateliet receivers" . <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
@grunsat, lijkt me niet handig om alles in een grote "algemene" bak te doen.

 

Dat is een misverstand Sjaak. Ik bedoel gewoon dat het bij het hoofdstuk "satelliet ontvangers" het woord "satelliet" wordt weggehaald. De verdere merk indelingen kunnen gewoon gehandhaaft worden natuurlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Nog even dan, ook jou laatste suggestie vind ik niet goed, dan zou je een Philips of Kenwood autoradio er ook in kunnen zetten. Ik denk dan dat de vlag de lading niet meer dekt

 

OK, dan vervangen we het woord "satelliet" door "DVB", dat probleem ook weer opgelost. Dat is feitelijk ook de essentie, DVB ontvangers van één merk hebben altijd onderling heel veel gemeen, of het nu DVB-S, DVB-C of DVB-T ontvangers zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...