Ga naar inhoud


vraag over universele clips/ophangsystemen


Gast Staatsbosbeheer

Aanbevolen berichten

Ik ben al geruime tijd opzoek naar een universele clip/ophangsysteem voor de systeemwanden bij ons op kantoor. We mogen van de verhuurder niet boren in de systeemwanden maar ik wil wel graag IETS aan de muur kunnen hangen. Nu zag ik dat onze wanden aan de bovenzijde voorzien zijn van een aluminum profiel waar over de gehele breede een smalle inkeping zit.

 

Volgens mij moeten er wel speciale clips verkrijgbaar zijn (in een soort Z vorm) die eenvoudig in de profiellijst te bevestigen zijn en waaraan je dan een schilderij of posterlijst kunt ophangen. Ik heb al bij de lokale praxis, gamma en ijzerwarenzaak geinformeerd maar tot nu toe zonder succes. De verhuurder is ook niet echt behulpzaam.

 

Weer iemand de exacte benaming voor deze clips of misschien een keten die gespecialiseerd is in ophangsystemen? Kom niet echt verder zo :-(

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je al eens in zo'n posterzaak gekeken ??? Anders koop je bij eerder genoemde bouwmarkten van die allumium strips van een meter lang en zo'n 1 cm breed en buig je ze zelf. Dan gaatje erin boren en daar doorheen zo'n dikke nylon koord die je in iedergeval wel bij een posterzaak kunt krijgen. Dan heeft de posterzaak van die haakjes die over het nylon koord schuiven en die je op ieder gewenste hoogte kan vastschroeven.

 

Salu2, D.Quijote

 M7 sat 801, Amiko HD 8155 en HD 8165 + combo

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...