Ga naar inhoud


betaling paypal gecancelled


freak

Aanbevolen berichten


Daar zou ik Paypall maar een over contacten dan. Is toch rot als je NET een pakkie hebt verstuurd.

 

Moeten ze maar zorg voor dragen dat zulke dingen niet kunnen gebeuren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook 1x zaken gedaan. Hadden ze 2 keer het bedrag van mijn Visa afgehaald. Geklaagd en met excuses:"We hadden het bedrag er niet vanaf gehaald, maar alleen gereserveerd!" Was voor mij ook de laatste keer, stelletje oplichters.

 

Als ik nu iets wil kopen bij een bedrijf dat via Paypal aangesloten is vraag ik dit bedrijf zijn bank details en maak het direct over. Bevalt me stukken beter dan met die mafia in zee te gaan.

 

Groet,

 

JJK

Link naar reactie
Delen op andere sites

een verkoop kan altijd afspringen nadat men zijn akkoord gegeven heeft - om die reden vind ik het wel normaal dat je een betaling kan stoppen nadat je je betalingsopdracht gegeven hebt.

kwestie van de goederen pas te versturen nadat je je geld gekregen hebt.

moeilijker wordt het indien men het geld nog zou recuperen nadat je het reeds ontvangen hebt, dat zou niet mogen vind ik. Zolang de betaling niet is uitgevoerd kun je het nog tegenhouden, maar eenmaal uitgevoerd mag men het niet meer kunnen 'storneren' (zo heet dat toch, ja ?).

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@JJK gefeliciteerd ik zie de taart staan bij je naam.

 

Het is voor klanten die met paypal betalen vrij risicoloos je kunt je geld altijd terug laten storten.

Voor een leverancier is het een andere zaak, als de klant iets geleverd heeft gekregen en hij laat het geld terug storten heeft de leverancier een probleem.

 

Je zult dan contakt op moeten nemen met ze en moeten bewijzen dat je geleverd hebt. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je het pakketje aangetekend verstuurd? Laat het dan terugkomen. Of laat het adres wijzigen in jouw eigen adres. Tenminste als het nog niet afgeleverd is...

Receiver: VU+ Solo 4K

Schotel: Digiality 85cm multifocus, 4x Triax PLL LNB, 4x Digiality DiSEqC 1.0 High-Iso (Astra1-2-3, Hotbird)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Normaal moet jij de betaling accepteren en pas daarna het pakje opsturen.Zodra de betaling geaccepteerd is door jou kan hij die niet meer cancelen.Ik betaal regelmatig via Paypal (ben wel geregistreerd via Amerika met erkende account) en heb nog nooit problemen gehad.Je moet normaal ook een bevestigingsmail ontvangen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@freak

 

Bij betalingen via creditcard moet de ontvanger deze "accepteren".

In feite pendeld de betaling dus op dat moment nog tussen koper en verkopen.

Je krijgt dan inderdaad een bericht op je email van paypal dat er een betaling binnen is maar hoogst waarschijnlijk ben jij deze vergeten te claimen.

Zolang jij 'm niet claimt kan de koper deze nog zonder probleem intrekken.

Paypal is zeker wel de veiligste manier van internet bankieren maar je moet wel uitkijken met wie je zaken doet.

Gebruik het zelf vrij frequent maar dan alleen voor ##GECENSUREERDE TEKST OF URL## goederen, aan de hand van de feedback kan je een vrij goede indruk krijgen van de verkoper/koper.

Koop je iets via marktplaats en/of vage internetshops gewoon afhalen of anders niet kopen zolang er nergens feedbacks of recenties te vinden zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak geregeld gebruik van de diensten van PayPal en nog nooit eerder problemen gehad. Als zich iets vervelends voodoet dan kun je binnen een bepaald termijn een claim indienen bij PayPal en dan stellen zij een onderzoek, waarbij je je geld retour kunt krijgen. Overigens heeft ##GECENSUREERDE TEKST OF URL## ook zo'n soort regeling. Ik heb het eens gehad dat een leverancier beweerdde dat ik een verkeerd adres had opgegeven. Deze wilde mij m'n geld retouneren minus de verzendkosten. Heb toen een claim ingediend via ##GECENSUREERDE TEKST OF URL## en nog tijdens het onderzoek heeft ie het volledige bedrag gerouteneerd. Ennnnhe Das maar goed ook!

 

Don't mess with me <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

[color:"purlple"] I just can’t live without my Dreambox 7025 and 8000 HD. What an invention!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...