Ga naar inhoud


Hulp bij dit satelieten paket, eerste aankoop (wat mis ik nog?)


Gast

Aanbevolen berichten

Citaat:
Dreambox DM 500-SI + Card || 220€

Citaat:
Die prijs voor een (nieuwe, neem ik aan?) DB 500 + smartcard lijkt me juist bijzonder weinig. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Het is te hopen dat met Card/smartcard niet de bijgevoegde kaart bedoeld wordt

waarmee je een aantal maanden een natuurzender kunt bekijken.

 

 

Met vriendelijke groeten <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

sattaz

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 35
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

hmmz dan toch mss een lowbudget schoteltje en toch die smartcard.

 

is het eigenlyk erg om een lowbudget schotel te nemen , bv tot ik trg werk heb ( hopelijk snel maar in de zomer :s weinig intrimmers gevraagd dan , altijd vakantiewerkers ) en dan gewoon erna een duurdere schotel. ze zeiden van hij gaat roesten enzo , maar tis maar voor een paar maand tot max september.. dat moet toch niet echt een probleem geven normaal ? ( indien de kaart geen lege smartcard is )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dreambox DM 500-SI + Card || 220€

 

Dat is de prijs, wat je betaald voor een dreambox 500 plus een smardcard van twee sexzenders op de hotbird, die maar negen maanden geldig is.

 

Dus je hebt er nog geen smartcard bij van TV vlaanderen c.q. canal digitaal. ( www.canaldigitaal.nl )

 

 

Met vriendelijke groet, paardengek

Door veel lezen en prutsen kom je er wel!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tnx mocht nog iemand toevoegingen hebben hoor ik ze graag <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> 75€ voor een smartcard is de prijs in de winkel is dat ook gewoon de standaard prijs?

Link naar reactie
Delen op andere sites

en dan die vraag vn die low budget schotel , is dat voldoende voor te beginnen en zo , mijn tante zegt dat ze met haar "goedkoop" schoteltje toch goed ontvangt. dus voor paar maand te overbruggen moet dit toch voldoende zijn neem ik aan , als het maar 80cm schotel is?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb in een gekke bui een simpel camping recreatiesetje gekocht van philips, daar zit een triax schotel bij van een 64cm, is in ieder geval voldoende om Astra 1 en Hotbird te ontvangen. Hij staat zelfs binnen, bij slecht weer zoals gisteren geen goed beeld, maar met goed weer gaat het prima.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De satellieten met de voor ons gangbare zenders (zoals die op 19 en 28 oost) zijn zo sterk dat alles van pakweg 50 cm of groter dat min of meer een schotelvorm heeft, wel beeld zal geven. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

VU+ Duo2 + Wave Frontier T90 + Draaibaar 45 oost tot 15 west + hele zooi achterhaalde ontvangers 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat is wel fijn te horen dat ik binnen budget val <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

met 1 LNB smartcard dreambox 500 en goedkope schotel , valt dus al het 1 en ander te doen en het kost me maar 320 € ^^

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Hoi,

ben zelf ook net begonnen. Zal eens mijn verhaal vertellen. Vorig jaar toen de analoge ether uitging een analoge set (60 cm schotel, ontvanger, lnb en kabel) gekocht voor 15 euro incl verzendkosten. Maar dat begon al snel te vervelen. Toen een Nokia Dbox (+/- 35) Een digitale LNB voor 10 euro. Maar ja alleen astra 1 begint ook te vervelen toen maar een beugel (+/- 4 euro) voor meerdere LNB's gekocht, 3 extra LNB's (+/- 4 euro p/s) en een diseqc switch (+/- 4 euro) Een grotere (80cm) schotel voor 15 euro, daarna nog een 80 cm schotel (10 euro) voor de andere kant van de flat om hispasat te ontvangen. Een Canaldigitaal kaartje (15 euro) zonder papieren dus voor zo lang die het doet. Een season interface (+/- 10 euro), laptop P1/150 mhz (+/- 10 euro), kabel season<-> pc (5 euro).
Alles bij elkaar net nog geen 150 euro. Ben er zeer tevreden mee, maar je wil toch altijd meer. Zit te denken over nog een extra schotel. En zijn de LNB's vervangen door LNB's met 2 aansluitingen zodat ik in de slaapkamer en woonkamer kan kijken. Heb ik bij diverse mensen schotels opgehangen en iedereen een D-box1 verkocht omdat die lekker goedkoop is en toch veel kan.(de goedkoopste was incl verzendkosten uit duitsland 18 euro, de duurste incl. verzendkosten 40 euro)

De laptop gebruik ik om de season aan te sturen, pc kan ook maar dan zit ik in de slaapkamer steeds met dat gezoem van de ventilator. De software WCE is gratis op internet te verkrijgen, met dit programma kun je op nog wat zenders extra beeld krijgen.

Martin



Ik snap niet goed waar je die prijzen vandaan haalt?

lijkt me zeer weinig allemaal? Waar haal je dit?


mvg


Koba
Link naar reactie
Delen op andere sites

Onderdelen gekocht via dit board, m-plaats en de duitse E Bay. Op de duitse eb een verkoper (bedrijf) gevonden die goedkoop is en die verstuurd naar nl voor slechts 7,90. Dat kost een pakje binnen nl ongeveer ook.

 

Martin

Easyvdr based VDR 1.7.29 server met als clients S100 & Kreatel vip 1710 / 1960 en hopelijk snel een Raspberry Pi

Link naar reactie
Delen op andere sites

duitsland is ook vlakbij ... , toff music had pas verzending prijzen , hun platen maakten niet uit wat gewicht , al bestelde je er 1 of 40 , 3€ <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vergeet natuurlijk je abonnement niet. 49,95 per jaar voor de standaard NL zenders of 7,95 per maand voor het basis pakket.

Heb zelf vorig jaar voor 199,95 een Philips DSR2210 setje met kaart en Raven schotel gekocht en daar voor 3,95 een Disecq, voor 5 euro een LNB en voor 3,95 een LNB-beugeltje bij gekocht. Heb nu dus de Nederlandse zenders (Astra 1-7,95 per maand) en Engelse zenders (Astra 2 - BBC en ITV - Gratis). Maar een canal digitaal gecertificeerde decoder als de DSR2210 zou ik niet meer kopen, omdat je daar erg weinig mee kan. Maar het is wel probleemloos kijken voor weinig geld. M'n broer had laatst een Free-to-air setje gekocht voor 49,95 (schotel, LNB, kabel en ontvanger), werkt ook perfect, alleen geen nederlandse zenders. Leuk voor naast de kabel. Keuzes genoeg, maar je moet van te voren bepalen wat je er mee wil.

AZBoxHD : 19.2 - 23.5 - 28.2 (T55)

DSR2210 : 19.2 - 28.2

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou van in het begin gaan voor een twin (dubbele) lnb. De kans is groot dat je uiteindelijk daar toch terecht komt om op te nemen en tegelijkertijd andere zender te kijken (twintuner) of om 2 toestellen op aan te sluiten en dan is die single lnb weggegooid geld (2e hands verkoop).

VU+Solo², DM-800HD, T90

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...