Ga naar inhoud


Digitenne via Tele2: Geen Planet Prime


EL PIÑO

Aanbevolen berichten

Sinds vandaag heb ik een Digitenne abo via Tele2 (net zo duur als KPN maar dan met voetbal) maar in tegenstelling tot wat ik heb gelezen in de aankondigingen zijn Planet Prime (en Nostalgienet) niet te ontvangen met dat abonnement, althans ik krijg de melding 'Geen toegang!'.

 

Kan iemand dit bevestigen?

 

Overigens krijg ik dezelfde melding op de Vlaamse kanalen uit de VRT mux (die las hij bij de automatisch installatie gewoon mee in), maar dit schijnt inderdaad geblokkeerd te zijn op de ontvanger die ik heb (Finepass VTX-5000). Beetje jammer (mis zo de VRT-radiozenders) maar niet belangrijk. Planet Prime ook niet trouwens, maar dat was anders aangekondigd.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zover ik weet klopt dat van PP en Nostalgie dat je die niet hebt bij Tele2. En dat de Tele2 ontvangers gelockt zijn "klopt" bij mijn weten ook. Lijken me 2 goede redenen om geen Tele2 te nemen <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />.

Visiosat Bisat 19,2/23,5/28,2, Triax 54cm Hotbird, Spaun/Maximum/Axing/Satconn switches

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, voor mij persoonlijk zijn het geen goeie redenen hoor.. Ik heb een FTA DVB-T ontvanger in mijn laptop (bovendien heb ik de Vlaamse zenders nu al drie keer digitaal en DX'en is niet aan mij besteed).

 

Naar Planet Prime zou ik toch niet gaan kijken (bij KPN kost je dit 6,95 per maand extra overigens).

Nostalgienet zend alleen deze zomer uit.

 

Van dat laatste wilde ik alleen even bevestiging, omdat Tele2 anders meldde toen zij dit pakket aankondigden.

 

Misschien nog iemand met Tele2 die het zéker weet?

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het maar een rare beperking, die lock, rare beperkingen zijn nou net de reden dat ik bij de kabel ben weggelopen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />. Maar ik begrijp wel dat je met een FTA ontvanger ernaast er geen last van hebt.

 

Quote van koen van een ander forum: "Nostalgienet is met Tele2 abo ook niet te ontvangen op de voetbalkanalen, geen toegang. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />". Link durf ik niet te plaatsen want dan heb ik mogelijk een ban aan m'n broek.

Visiosat Bisat 19,2/23,5/28,2, Triax 54cm Hotbird, Spaun/Maximum/Axing/Satconn switches

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De zenders staan ook niet in het zender overzicht op de site van Tele2.


Klopt, maar de voetbalzenders ook niet <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />. Alleen toen men in het nieuws aankondigde dat ze met Digitenne begonnen werd gemeld dat de beide voetbalkanalen en Planet Prime bij het pakket in zat. Dus ja, beetje vreemd maar ik denk niet dat ik er veel aan mis als ik naar de programmering kijk. Ik heb zelf het hele pakket genomen voor de voetbalzenders (voor dezelfde prijs als op de schotel 2 kanalen).

@W3ird_N3rd, ik weet welk forum je bedoelt denk ik. Ik ben daar zelf ook actief, zag die quote vanmiddag ook (overigens niets over Planet Prime, maar goed).

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De voetbalzenders staan er wel bij, maar wat verder naar onderen, onder de radiozenders.

 

 

Over de buitenlandse zenders staat er in de FAQ:

 

" (Startpunt > Techniek & Installatie > Storingen > Ik heb een foutmelding in het scherm >)

 

 

Ik zie de melding "Geen toegang"

 

Oplossing

 

Deze melding geeft aan dat u een kanaal probeert te beklijken die niet binnen het abonnement van Tele2 TV via Digitenne valt.

Dit geldt bijoorbeeld voor:

De voetbal kanalen op het moment dat er geen Eredivisie Voetbalwedstrijden worden uitgezonden. Buiten de voetbalwedstrijden worden op deze kanalen andere grogramma's uitgezonden, deze programma's zijn niet voor u beschikbaar.

 

Indien u in de grensstreek woont kan het zijn dat u TV-zenders uit het buitenland ontvangt die niet door Tele2 via Digitenne worden doorgegeven. Indien deze zenders gecodeerd uitgezonden worden kunt u deze beelden niet bekijken. "

 

 

De tikfouten zijn niet van mij ;-)

 

Volgens mij staat hier (laatste alinea) dat je buitenlandse zenders die niet gecodeerd worden uitgezonden zou moeten kunnen bekijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat betreft Planet Prime (en Nostalgienet) dus duidelijk.

 

Wat betreft de buitenlandse zenders zit men dus in principe fout.. Waar heb je dit trouwens gevonden, want het enige dat ik op de Tele2-site over tv vind gaat over Tele2 Vision (TV via DSL).

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat jij zegt kan ik bevestigen, met tele2 geen beeld op planet prime en nostalgienet. Heb hier zelf die decoder een maand staan. Heb hem trouwens alleen voor eredivisie voetbal. Wat betreft die lock, die schijnt er afgehaald te worden met de eerste firmware update. Kpn moest die lock er namelijk ook afhalen, dus mijn vermoeden is dat tele2 dat ook nog wel doet (na een jaar waarschijnlijk) Voor de duitse zenders is het inderdaad jammer dat je die niet via tele2 kan ontvangen, vrt uiteraard wel gewoon.

Bier uit de fles is 100 keer beter dan uit blik!!

Lekker zo'n 20 Mbit verbinding!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...