Ga naar inhoud


Problemen met Arion 9300PVR-CD timer instellingen


Gast

Aanbevolen berichten

Betreft een Arion 9300PVR-CD, firmware AF9300PVR_ver2087_20070329

Deze firmware versie is er bij een eerdere reparatie (maart 2007) door Clark Electronics opgezet. Een van de features van deze laatste versie is een beter menu voor de timer instellingen. Tot afgelopen woensdagavond werkte dit normaal.

Zonder aanwijsbare reden is de decoder echter op donderdag overgegaan tot het uitvoeren van de (wekelijkse) opname-reserveringen van de zondag. Hetzelfde gebeurde vrijdag met de opname reserveringen van de maandag. Eenmalige opname reserveringen worden netjes op de juiste dag en het juiste tijdstip uitgevoerd.

Heef iemand dit proleem al ervaren??? Zoja, wat is de oplossing (dus niet een work-around, die kan ik zelf genoeg bedenken! <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />)

Het opnieuw installeren van de firmware, gevolgd door een factory reset lost het probleem niet op. Alhoewel natuurlijk wel de volledige timerlijst hiermee leeg is gemaakt, dus je kan dat een oplossing noemen. Doordat een volledige factory reset is gedaan, zijn ook tijd en datem instelling opnieuw gecontroleerd. Het EPG menu geeft ook -bij tab heden- perfect de programma's van de zatrerdag aan, de eerstvolgende dat is daadwerkelijk de zondag, dus het systeem blijkt de daginfromatie wel juist beschikbaar te hebben.

Opname instellingen die vervolgens via het EPG menu worden gemaakt, werken probleemloos, zolang het een eenmalige opname is. Zodra de instelling wekelijks wordt gemaakt dan moet de dag aanvinking drie dagen verder worden geplaatst (dus een opname voor zaterdag moet worden voorzien van een vinkje bij de dinsdag)

Voordat ik me nu weer bij Clark Electronics ga melden wil ik toch even weten of ik ook nu weer de enige ben. Dus reacties worden met belangstelling tegemoet gezien. Alvast bedankt voor de feedback!

 

Groet,

Poldermans

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...