Ga naar inhoud


DVB-T & Analoog ontvangst op portable dvdspeler?


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo, wie kan ons helpen met het volgende: Wij hebben een portable dvdspeler (Lenco DVP-743) met usb aansluiting en DVB-T antenne en ontvanger. Wij kunnen dus de free air zenders ontvangen en ook heel mooi en duidelijk. (buurt van Dieren). Maar nu is onze vraag is het ook mogelijk om gewoon kabeltv erop aan te sluiten en te kijken? Handig voor op de vakantie straks. We hebben de kabel er al opgehad, maar dat werkt natuurlijk niet. Is er een een of ander kastje, usb stick te koop zodat dat wel mogelijk is? En zo ja weet iemand dan ook welke dat is? We hebben al vele DVB-T & Analoge usb sticks gevonden op het internet,(Hauppauge usb stick hybride en van de Pinnacle) maar zij zijn allemaal voor de pc of notebook en hebben een installatie nodig met windows. Hoop dat ik via deze site antwoord kan krijgen. Vast bedankt,

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je zul toch een andere portable speler moeten halen voor analoge ontvangst, ik hebzelf deze portable

kw23_mobiler_7zoll_lcd_tv.jpg

 

Die goed analoog beeld geeft op de kabel en alles vind.

 

Die x4 tech kost minstens 260 euro, mijne 150 ook met USB en SD lezer.

 

Ik ben blij dat Mitchell niet me moeder is, stel je voor mam haal ff een nieuwe tandeborstel jow hier een hoogwaardig borstel produkt waar een professionele ontwikkeling aan ten grondslag ligt voor 40 euro <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> gijntje he

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er bestaat wel een analoge TV-tuner voor portable DVD-spelers. Het merk Nextbase heeft zo'n apparaatje. Die kost tegen de 80 euro. De makers zeggen dat hij voor draagbare DVD-spelers van het eigen merk bestemd is, maar misschien past hij op iedere draagbare DVD-speler, dus ook op de Lenco. Volgens het plaatje van het toestelletje heeft het één enkele 3,5 mm-plug waar beeld en geluid overheen gaan. Dus de DVD-speler moet een gecombineerde AV-In-aansluiting hebben. Kijk maar eens op de Nextbase-shop.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een boel reacties, ik ga er zeker naar kijken, we hadden al gekeken naar x4 tech dvd speler, maar die gaat ver boven ons budget. Welk merk is de dvd speler op de foto?

Vast bedankt allemaal!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

nog even, sorry. Dus jullie zeggen/ weten/vinden allemaal dat een usb stick van hauppauge bijv. niet werkt op een portable dvd speler en dat allemaal omdat die alleen zijn ontworpen voor de computer? En een dvd speler die installatiemogelijkheid niet heeft?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is een Muvid DVB-T 407 hier meer info

Ik moet wel zeggen dat ik deze bij een duitse winkel heb gekocht.

Bij de grote M warenhuizen heb ik geen portables gezien die ook een analoge/hybride tuner ingebouwd hadden.

 

Op die USB poortjes kunnen alleen mp3/pendisk sticks alles wat flash geheugen heeft, die DVB-T stick heeft drivers enz nodig dat gaat niet lukken op een portable die ook geen echt besturingsysteem heeft wat die dvb-t sticks nou eenmaal eisen.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit lijkt me wel wat, we kunnen onze nog retourneren. We hebben hem pas in huis. Dit lijkt me een heel compleet apparaat. Met accu, antenne enz. Mag ik vragen bij welke netwinkel jij hem hebt gekocht Happysat en hoe ging dat met betalen? ( of waren juist dit dingen die we niet via deze site mogen bespreken?)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...