Ga naar inhoud


volledige software m35i ????


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben op zoek naar volledige software voor de siemens m35 i , mijn gsm accepteerd maar één soort kaart ( hij is unlockt en vrij) alleen heeft hij steeds meer de melding "kaartfout" nieuw kaartje gehaald bij klote ptt nederland maar deze zeggen dat het een structureel toestel probleem is in de software wat men bij siemens bevestigd heeft.

Wie kan mij de software in mijn mailbox zetten ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


volgens mij is het helemaal nog niet mogelijk de software van een toestel te veranderen, en als het al mogelijk is, laat het door iemand doen die er verstand van heeft, probeer hem b.v. naar Siemens terug op te sturen of zo.<p>Verder,....als hij neit alle GSM kaarten accepteert, ik er toch iets misgegaan met unlocken!<p>btw hoe heb je hem geunlocked ???

Met een datakabel en soft of omdat je de GSM al een jaar of langer hebt ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

@tuintje

Was 't een gelockte en heb je hem laten unlocken, dan kan er iets fout gegaan zijn.

Dit is helaas in jou nadeel dan, daar niemand je daar enige garantie op kan geven, en je dus ook de "fabrieksgarantie" kwijt bent frown.gif" border="0

Terug sturen naar Siemens kan je dus een compleet nieuw toestel gaan kosten.

Om welke provider ging het???

Link naar reactie
Delen op andere sites

De provider was oorspronkelijk telfort, maar daar vroegen ze mij zoveel voor het unlocken dat ik er wel 3 andere voor zou kunnen kopen, heb ik het maar laten doen op de vrije markt!

Mijn huidige provider is KPN dat werkt tenminste overal, maar die willen de vingers er niet aan branden.

Op de diverse hacksites heb ik al gekeken maar nog niets gevonden, wat ik wel weet is dat een service dealer via internet het een en ander kan downlaoden bij siemens, wie weetis er onder ons wel iemand zo vriendelijk!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

hahaha dan ben je gen**id.......als ze je meer vragen omdat je een telford hebt!!!!<p>Het maakt niet uit welke provider je hebt, maar welk toestel je hebt....zo zijn de nieuwere toestellen moeilijker, tenminste sommige, te unlocken.....<p>En als je telefoon niet alles accepteert, dan heb je dubbel pech, want dan isie ook nog niet goed geunlocked!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste tuintje ,<p>met welke software hebje je toestel proberen te unlocken,????<p>Met x35_17.zip mag het geen probleem zijn, ik zelf en mede collega's hebben hier van gebruik gemaak, met verschillende providers dus verschillende simm kaarten. De software heb ik voor je <p>greetings admirals <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> smile.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

@tuintje

 

Doe je gsms ff aan zonder simkaart, tik in: *#06# dan de bovenste linkse knoppie ff drukken en lees ff je versie uit.. schrijf dan een zelfde goeie versie eeprom naar het toestel en je toestel doet het weer...(wel moet je dan weer opnieuw unlocken, maar das geen probleem)..

 

Groetuh,

 

Jackie Aka Love4u

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...