Ga naar inhoud


Telefonisch lastig gevallen worden


Gast

Aanbevolen berichten

Sinds gisteravond word ik regelmatig opgebeld door OV-Taxi noord Holland met de mededeling dat er een taxi voor de deur komt en/of ik mijn pasje of instapkaart gereed wil houden.Ik heb echter nog nooit zo een taxi besteld of wat dan ook.Iemand heeft waarschijnlijk een verkeerd nummer door gegeven of zoiets. Ga ik een nummer zoeken op de site van ov-taxi om mijn beklag te doen staat daar alleen een 0900 nummer a ,35 eurocent per minuut.Lekker zooitje daar <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


zeg dat je niet meer met hun wilt reizen en je instapkaart ingeleverd hebt <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> (of is het een bandje waarop je de mededeling hoort??)

 

anders niet oppakken , of je moet een annonieme oproep verwachten (zelf pak ik bijna nooit anonieme oproepen op

 

en boven heb ik zo'n telepatic nummermelder/filter , dan hoor je die annonieme oproepen ook niet meer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Telepatic nummermelder ??

 

Ik wordt ook helemaal gestoord van die bedrijven met al hun goedbedoelde informatie. Heb een tijdje een applicatie op m'n server gehad om anonieme nummers rechtstreeks in de voice-mail uit te laten komen. Ik heb nu geen ISDN meer, dus de applicatie werkt niet meer <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat kan ook met dat ding.

 

het gaat als volgt:

 

-voicemail instellen bij kpn oid

 

-een blacklist maken met lastige bellers in de telepatic

 

en de telefoon gaat niet meer over als er iemand anoniem of blacklisted belt

en de telefoon gaat uiteidelijk naar de kpn voicemail, met een evt door jou ingesproken boodschap(bel met nummerweergave of zo iets)

 

let wel op hulpdiensten of andere te verwachten anonieme oproepen

 

er is met de telepatic ook een tijdsschema te programeren van actief of niet

Link naar reactie
Delen op andere sites

De telepathic nummermelder is uitverkocht. <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> Het lijkt me wel een heel handig apparaat. Misschien m'n servertje weer optuigen en iets zoeken voor m'n voip account. Ik kan me herinneren dat ik al eens een stukje software heb gezien wat hetzelfde kan doen voor een voip account.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is het 'm nu juist.Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van hun diensten en ja het is inderdaad een bandje wat afgespeeld word.Niet oppakken betekent dat de hele tijd de telefoon staat te rinkelen.Vanavond werd er een keer of 4 achter elkaar gebeld . Op een gegeven moment de stekker er maar uit getrokken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt toch bij de KPN aangeven dat je lastig gevallen wordt. Ze houden dan in de gaten wie er wanneer belt, en kunnen daarop actie ondernemen. Zo hebben ze het me in ieder geval al eens een keer uitgelegd. Ik werd een tijdje iedere nacht ui bed gebeld door een Fax <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Vraag hun gegevens op bij de KvK of de gemeente. Ze moeten ook een adres hebben, en waarschijnlijk vind je zo ook wel een niet-0900 nummer van ze.


Dat zal niet veel helpen de vergunninghouder is Connexion een landelijk opererend ov bedrijf met het hoofdkantoor in Hilversum.
Je moet dan de vestiging hebben waar het telefoon verkeer binnenkomt, het zou ook kunnen dat het landelijk geregeld wordt en dan zit de centrale in Ijsselmuiden. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sinds gisteravond wordt je regelmatig gebeld???

 

 

Je bedoelt dat je gisteravond een aantal keren gebeld bent?

 

Dan zal het wel om maar één bestelling van een taxi op een verkeerd adres/telefoonnummer gaan en hoef je niks te doen, lijkt me. Ze bellen natuurlijk steeds opnieuw omdat er niemand naar buiten komt. En naar buiten gaan heeft niet veel zin, de taxi zal wel niet voor JOUW deur staan, maar voor de deur van de besteller die een verkeerd nummer heeft doorgegeven.

 

Het wordt vervelender als je elke dag of paar dagen gebeld wordt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan vraag je toch of ze even bij je aanbellen in de tijd dat je aan de telefoon hangt.

Als je niet open doet zal er toch een lampje moeten gaan branden bij die chauffeur lijkt me.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...