Ga naar inhoud


[Pioneer] Pioneer dbr-s100nl


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben misschien van plan om een pioneer s100nl er bij te kopen. Aangezien ik van pioneer ontvangers nog niets weet vroeg ik mij af of er verschil is tussen de s100NL en s100NL2 (of zijn dit gewoon dezelfde ontvangers).

Is de dbr-s100nl ook te patchen voor ontvangst van de spaanse en franse zendertjes ?<p>En is het de moeite waard een pioneer s100nl voor een redelijke prijs 2ehands te kopen? Of kan ik beter op zoek gaan naar een andere seca-receiver (de ontvanger komt overigens bij m'n vriendin te staan).

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Sten<p>Ik weet niet of er verschil is tussen "nl2" of "nl".<p>De "dbr-s100nl" is zeker te patchen, je kan dit doen met "pionero 3.0" en als firmware kun je "pioneer 4.11 multippv". Als je even een paar onderwerpen terug gaat kijken daar heb ik een kort overzicht geplaatst voor de pioneer 100. Let er wel op dat dit een kort overzicht is zodat je weet wat je moet doen. Raadpleeg altijd de handleiding die bij pionero 3.0(engels, italiaans spaans of frans) zit.<p>Groeten <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> laugh.gif" border="0 <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> wink.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan je de Pioneer ontvangers (dbrs100 en de dbrs110) wel goed aanbevelen. Wij hebben al circa 250 van deze ontvangers geplaatst en nog nooit 1 uitvaller gehad. ook geen softwarematige problemen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb mijn testen allemaal gedaan op een DBR-S100NL2 met Pionero 3.0 en MultiPPV 4.11 voor BCT1430 van Dynamit en ook met de NL MultiPPV versie van H2DeeToo.

Om zeker te zijn of je de upgrade kunt uitvoeren moet je op het moederboard in je deco kijken. Als daar het typenummer: BNP1323-E/Y op staat kun je upgraden met de bct1430 versie.

Je kunt dit ook nalezen in de readme van pionero.<p>Succes

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...