Ga naar inhoud


[Pioneer] Kanalen+eeprom voor NL en voor Eng Versie


Satori

Aanbevolen berichten

Ik heb me vanavond even kwaad gemaakt en de kanalenlijst met eeprom voor de NL versie (originele en H2DeeToo versie) werkend gemaakt.

Er wordt nu door iemand een test gedaan.

 

Ik heb inmiddels ook een aangepaste versie voor de Engelse versie gemaakt (met de WEPG kanalen). Als alles goed werkt zal ik beide versies binnenkort beschikbaar stellen.<p>Groeten

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi, Satori,<p>Ik heb geprobeert de kanalenlijst te editen, maar ben niet verder gekomen dan de taq kanalen. het is wel veel werk, vooral het uitzoeken van de transponders.

ik kijk dan ook graag uit naar jou kanalenlijst en eventueel eeprom<p>Bedankt<p>GR Michel <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

De eerste test heeft gelopen bij Bassie (Bedankt) en de resultaten zijn teleurstellend. Het blijkt dat ik een nogal oude H2DeeToo versie heb. (Weet iemand hoe ik kan zien welke versie ik heb?? Bij Dynamit staat dat in het [menu]scherm).

Ik ben nu de NL versie opnieuw aan het bekijken met de BCT14_ALLPPV_V5.<p>Na eerste testjes, blijkt inderdaad een paar instellingen anders te zijn.<p>Wordt vervolgd.

Satori<p>[ 04-02-2002: Bericht gewijzigd door: Satori ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de kanalenlijsten met bijbehorende eeprom voor de NL versie voor ALLPPV_V5 en voor de UK versie van Dynamit V4xx gereed. Ik heb een leesme en een readme toegevoegd en de hele zaak ingepakt en beschikbaar gemaakt bij de Polen.

Naam:<p>Pioneer_Chan_Eepr_NLV5_UKV4x_4feb02.zip<p>Ben benieuwd naar commentaar.<p>Have fun

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Satori,<p>Super, ik ga er dinsdagavond gelijk mee aan de slag, ik laat het je zeker weten hoe het gegaan is, ik probeer gelijk de versie van H2Deetoo V5 incombinatie met settinglijst.<p>Een dankbare mede pionier,<p>Groeten Michel <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" /> <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een nieuwe versie bij de Polen neergezet.

Het enige verschil is de eeprom van de UK (Dynamit) versie. Deze startte op in SECAM (Dus zwart/wit: Is in menu te wijzigen). Heb dat veranderd in PAL. Dat is wel zo netjes.

(Voor de liefhebbers: Op offset 0x406 staat mode:<p>0x00 = PAL

0xFF(<>0) = SECAM.<p>Pioneer_Chan_Eepr_NLV5_UKV4x_5feb02.zip<p>Groeten

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites

@satori<p>Ik heb de kanalenlijst aangepast ivm vaste diseq

de tuner is h2deetoo gepatchd en de kanalen lijst is geladen.

tot nu toe werkt alles perfect.

thanks for the good work!<p>groeten andre <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

dat zeg ik ..............linux

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...