Ga naar inhoud


Hoe voordelig extra Smartcards voor Canal digitaal?


Gast Shark

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Nu wil ik graag nog een smartcard ik las ergens dat dat heel voordelig kan, maar hoe??? Wie weet waar en hoe ik een extra canal digitaal kan krijgen met een zelfde abonnement? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ik heb na veel gedoe een smartcard gekocht en nu ook geactiveerd. Was mij niet echt duidelijk geworden uit de papieren dat je tv op sbs6 moest zetten om de activatie te laten plaatsvinden. Volgende dag opnieuw geprobeerd, en de dag er na nogmaals. Maar zonder resultaat. Maandags gebeld met hun 0900-9323 en toen kwam de aap uit de mouw. Je kunt een kaart pas her-activeren als je al eens ontvangst hebt gehad en door dat je op vakantie bent geweest je codes bent kwijt geraakt. Dus een nieuwe ongebruikte smartcard kan niet zomaar via internet geheractiveerd worden. Leuk hele weekend zonder TV en eigenlijk erg veel wachten kijkend naar zwart scherm en op nieuw kanalen zoeken etc etc. Geen leuk weekend dus. Maar nu doet ie het wel.

Zucht hele weekend zeurende kinderen gehad wanneer ze Cartoon Network en andere kinderzenders konden bekijken. Canal Digitaal Bedankt voor jullie verrotte instructies !!! Zet belangrijke info toch eens boven aan in je handleiding !!! <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

 

Philip

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Nieuwe smartcard activeren

 

Bij aankoop van een nieuwe smartcard heeft u nog geen beeld. Om het CanalDigitaal zenderaanbod te kunnen ontvangen, moet de nieuwe kaart eerst geactiveerd worden.

Het activeren van een nieuwe smartcard kunt u eenmalig uitvoeren. Heeft u uw kaart al eerder geactiveerd dan kunt u geen gebruik meer maken van deze optie.

 

De smartcard kan alleen worden geactiveerd als u uw ontvanger aan staat en de smartcard op correcte wijze, met chip naar boven, is ingevoerd. Zet uw ontvanger op één van de Nederlandse zenders.

 

Activeren via de activatielijn

U kunt uw smartcard eenvoudig en tegen normaal tarief telefonisch activeren met uw vaste of mobiele telefoon.

De activatielijn is 24 uur per dag bereikbaar en na het afronden van de stappen heeft u binnen 60 minuten beeld.

 

Bel nu: 035-6477477.

 

 

Activeren via SMS

SMS uw smartcardnummer naar 06-44300300.

De activatie kan tegen normaal tarief via een mobiele telefoon aangevraagd worden. De activatie wordt direct verzonden nadat de SMS bij CanalDigitaal is ontvangen. U ontvangt geen terugmelding via SMS.

 

 

Online activeren

Vul uw kaartnummer in.

 

 

 

Leuker kunnen ze het niet maken,

 

makkelijker trouwens ook niet <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

bron

Groetjes

Sunny Sat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Als een kaart nieuw is, dus nooit geactiveerd is (geweest), dan kun je ook niet HER-activeren. Logisch toch?


Toch geeft de website als antwoord dat het signaal verstuurd word. en als je het een aantal maal probeerd omdat het wachten niet tot resultaat leidt meld de website dat de aanvraag al is gedaan. Dus cd geeft de indruk via hun website dat er wel een heractiverings-code gestuurd gaat worden !!! Maar dan kun je dus een heel weekend wachten <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Shark, Als ik jouw was zou ik voor een SmartWi kiezen, kun je met meerdere ontvangers draadloos kijken op dat ene kaartje. Je hebt dus overal het pakket wat je op dat ene kaartje hebt.

 

Dat is beter dan een 2e of 3e kaart aanschaffen, dat moet je eerst minstens 1 kaart met basis pakket hebben. Dan mag je op die andere kaarten het settopbox pakket krijgen voor 1 eur p/m per kaart. Bovendien betaal je ook 80 eur voor de aanschaf per kaart! Je zou op z'n minst verwachten dat je op alle kaarten hetzelfde pakket krijgt maar nee hoor. CDS maakt het ONS probleem als klant, dat ze bang zijn dat je een kaartje aan de buren geeft. Het moet toch niet gekker worden.... Echt een waardeloze instelling daar!

 

Je snapt, ik heb lang geleden al voor een smartWi gekozen simpel omdat ze ik ze die 2e en 3e kaart op deze manier niet gun.

SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / Airspy R2 SDR 24-1800 Mhz
RECEIVERS: Dreambox 920 UHD/DM8000/800SE / VU+ Ultimo 4K Sat & Kabel & T2 / Rpi2 ADS-B FlightFeeder

IPTV:  KPN Glas (AoN) 1 Gbit & IPTV Arris VIP5202 / Android 4K IPTV box / Kodi & Netflix / 100+ TB Storage

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
Nieuwe smartcard activeren

De smartcard kan alleen worden geactiveerd als u uw ontvanger aan staat en de smartcard op correcte wijze, met chip naar boven, is ingevoerd. Zet uw ontvanger op één van de Nederlandse zenders.



bron
Volgens mij niet waar. Ik moest hem nadrukkelijk op SBS6 laten staan tot er beeld was. Overigens staat dat ook wel in de binnenkant van het mapje, maar pas nadat ze je eerst de fout in laten lopen. Ze praten namelijk er over dat je de kaart op een aantal manier kunt (her)activeren. De gebruiksaanwijzing zet je volledig op het verkeerde been.

Accoord als je zegt dat het er allemaal staat, maar niet accoord als je zegt dat de tekst zeer duidelijk is. Bovendien bewijs je dat door te roepen Nederlandse zenders, ipv SBS6. Dit had veeeel duidelijker gekunt waardoor de kans van slagen vele malen groter zou zijn. Oke ik lees erg selectief. Ik steek altijd eerst de stekker erin en kijk waar het schipstrand. Maar gebeurd het je de eerste dag, dan mag je wachten tot de helpdesk weer open is. Want heractivering lukt niet, zoals beschreven staat in het mapje. Tenzij de helpdesk je nogmaals een signaal stuurd. behoorlijk waardeloze gebruiksaanwijzingen van CD. Nu wel beeld dus het leed zal snel vergeten zijn, maar toch erg dom van CD.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik steek altijd eerst de stekker erin en kijk waar het schipstrand.

 

Ik ben ook zo, maar de stelling dat het activeren van een smartcard moeilijk word gemaakt door CDS kan ik niet beamen, het is zelfs de laatste jaren gemakkelijker gemaakt. Goed, ieder zijn mening natuurlijk. Ben blij dat je nu wel beeld heb. Veel plezier. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Groetjes

Sunny Sat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Je zou op z'n minst verwachten dat je op alle kaarten hetzelfde pakket krijgt maar nee hoor. CDS maakt het ONS probleem als klant, dat ze bang zijn dat je een kaartje aan de buren geeft. Het moet toch niet gekker worden.... Echt een waardeloze instelling daar!


Je meent het, Je krijgt niet eens een gelijkzender pakket, Hoe ga ik dat aan mijn kinderen verkopen, geen kinderkanalen op hun slaapkamer? We hebben al tramelant als ik ook eens even journaal wil zien. Nou dat wordt wat vanmiddag.

In ieder geval bedankt voor je reactie.

Philip
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vraag verwijderd.

 

[color:"red"] 5. Vragen stellen? Kies de juiste methode!

Neem niet de thread van een ander over door een vraag te stellen die niets met het onderwerp van de thread te maken heeft. Heb je een vraag, open dan zelf een nieuwe thread met een duidelijk onderwerp in het juiste sub forum.

[/color]

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De smartcard kan alleen worden geactiveerd als u uw ontvanger aan staat en de smartcard op correcte wijze, met chip naar boven, is ingevoerd. Zet uw ontvanger op één van de Nederlandse zenders.

Je zal maar een ontvanger hebben waar de chip naar BENEDEN moet wijzen <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Dan ben je inderdaad lang bezig met (her)activeren.

VU+ Duo - OpenPli 4.0 - VU+ Solo - OpenPli 4.0

TeVii DVB-S2 - MyTheatre - DVB Dream
Wavefrontier T90 (0,8W - 28,5E) - Triax 88(30W) - 2x EMP 168-w V2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...