Ga naar inhoud


[Pioneer] H2DeeToo stopt met Pioneer ontwikkeling


Satori

Aanbevolen berichten

H2DeeToo heeft aangegeven dat de Pioneer niet stabiel reageert op de aanpassingen, zoals die door hem, gemaakt worden en die wel bruikbaar zijn bij andere merken.

 

V9 is ook niet door H2DeeToo vrijgegeven en dus beperkt bruikbaar. V9 werkt prima als Seca engine, maar niet voor de ander encrypties.

 

H2DeeToo heeft tot nu toe uitstekend werk verricht, waar we met z'n allen veel plezier van gehad hebben. Ik hoop dat hij zijn succes met de andere merken kan continueren en misschien komt er dan nog een moment, waarop hij alsnog weer naar 'onze' Pioneer wil kijken. H2DeeToo, bedankt voor je energie en oplossingen!

 

De consequentie is dat we voor de langere termijn aangewezen zijn op de Dynamit versies, die op een andere manier tot stand komen en wel stabiel reageren. (Tenzij er iemand opstaat om de NL versie aan te passen).

 

Groeten

Satori

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wel jammer maarja het is niet anders

 

SNIK SNIK <img border="0" alt="[Huilen]" title="" src="graemlins/huilen.gif" /> <img border="0" alt="[Huilen]" title="" src="graemlins/huilen.gif" />

 

<img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" /> <img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" /> <img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" /> <img border="0" alt="[slapen]" title="" src="graemlins/sleep.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi medepioniers,

 

Dit is echt jammer, we weten allemaal dat h2deetoo met zijn team veel baanbrekend werk heeft gedaan en dit nog doet, het is zeker jammer voor ons pioneer gebruikers, niet omdatdynamite versie anders of beter zijn maar domweg omdat "we" geen keuze meer hebben en we aan gewezen zijn op de polen. Misschien is het mogelijk om een stuk ontwikkeling op te pakken, ik denk alleen dat dit voor zeer weinig mensen is weggelegt, want dit is geen zomaar werk, het is een bevlieging en een drive die deze mensen beweegt.

Ik wil dan ook Bonny en zijn TEAM bedanken vooral hun eindeloze geduld en mateloze inzet

 

Jongens Bedankt <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

 

met respect,

 

MICHEL

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...