Ga naar inhoud


Sky News moet betaalzender worden


Elwin

Aanbevolen berichten

Sky News moet betaalzender worden

 

Diverse Britse media melden dat Sky News niet heel lang meer ongecodeerd zal blijven uitzenden. Behalve via het Engelse Freeview (DVB-T) zal ook via satelliet gecodeerd gaan worden en de zender een betaalkanaal worden.

 

Via dit digitale platform in Engeland moet Sky News ook nog eens in de nieuwe MPEG4-norm worden doorgegeven omdat er meer ruimte voor betaalkanalen moet komen. Hiermee zal Sky News als lange tijd populairste en hoogst gewaardeerde nieuwszender enorme aantallen kijkers gaan verliezen. De plannen zijn nog wel afhankelijk van de Ofcom, die de licenties moet wijzigen.

 

Een woordvoerder van Sky heeft al gesteld dat het op de lange termijn de bedoeling is op alle platforms een betaalkanaal te worden. Met de komst van een groot netwerk (Fr*es*t) en een verdere uitbouw van Freeview door ITV en BBC lijkt BSkyB ervoor te kiezen haar gratis zender hier helemaal uit te verwijderen.

 

Sky News is voor Nederlandse en Vlaamse kijkers op Astra1 en dus ook via CanalDigitaal en TV Vlaanderen te ontvangen en zit ook op diverse (maar niet alle) digitale kabelnetten, zoals dat van UPC. Omdat Sky er een (Brits) betaalkanaal van wil maken is de ongecodeerde uitzending, maar ook de aanwezigheid op Astra1 hiermee op termijn een onzekere factor geworden.

 

Bron: TVSatellite

Link naar reactie
Delen op andere sites


Tja, als ze willen dat er niemand meer kijkt, moeten ze dat vooral doen. 't Is inderdaad een kwaliteitszender, maar om nou ook al nieuwszenders achter slot en grendel te gooien, ik snap het niet.

Mut@nt HD51 OpenPli 6 | VU+ Duo | Topfield TF7710HD PVR (Enigma2 / HDMU)
Astra 19.2 | Astra 23.5 | Astra 28.2/5 | Hotbird 13.0 | Eurobird 9.0 | Digitenne

OSCam

Link naar reactie
Delen op andere sites

tja, FOX News is ook een betaalzender en ook van hetzelfde News Corps van Murdoch. Ik denk dus dat het er zeker van zal komen...

 

BSkyB zal op die manier extra meerwaarde willen creeëren opdat de britse kijkers een betaalabonnement zouden blijven nemen bij hen.

dreambox 8000 2TB | 4x dvbS2 | image LT6 v5 | LG SL9000 LED47

visiosatG4 | 4x Spaun 411 4/1 | quadALPS | 13-19-23-28

TV Vlaanderen | Canal Digitaal | Sky UK | Telesat | CanalSat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
BSkyB zal op die manier extra meerwaarde willen creeëren opdat de britse kijkers een betaalabonnement zouden blijven nemen bij hen.
!!!! It's all'bout the money !!!!


In feite zouden nieuwszenders FTA moeten zijn !!
Of hebben ze misschien iets te verstoppen ??

C o o kie M o nster

C U L'8'R WEIRDOGAToRS

 

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,

but the doctor did get a brain-attack !! my name:

 

breedbandwurger 1967

 

casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar heb je gelijk in, maar van de andere kant is het ook een enorme rodel zender, alle smurige celeberity prut word er behandeld zoals in bladen als Prive etc.

Maar goed, dat is de UK mentaliteit.

ET10000 4x DVB-S2, ET4000 client, OSCAM, CanaalDigitaal, TNTSat.

Reelbox AVG 3x DVB-S2, 1x DVB-T (staat nauwelijks aan)
Visiosat G3+ (28.2E-23.5E-19.2E-13E) 4x ALPS quad 0,2db, PHILIPS 55PUS9109 TV
(2x Xsat CDTV410 & Cherokee 9000 NG4 in de kast)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast patje7of9
Citaat:
Citaat:
tja, FOX News is ook een betaalzender ..... Ik denk dus dat het er zeker van zal komen...

Ja hoor...nu noem je ook wat de betaal en propaganda zender van Bush <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Maar Sky zou ik wel jammer vinden deze zender is zeer up to date heb ik gemerkt bij rampen ed. Soms hebben zij al beelden of een reporter ter plaatse, in de tijden van Saddam zaten ze echt in de frontlinie samen met CNN <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />





CNN USA vind ik beter dan FOX news jammer dat ze gecodeerd zijn op 15 west, vroeger was CNN usa en hedaline news FTA. <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

CNN News USA geeft alleen maar nieuws over wat er in Amerika gebeurd. Dat er buiten Amerika ook nog andere landen en kontinenten zijn weten ze niet eens.

 

Van een goede newszender vewacht ik wat anders...!

Link naar reactie
Delen op andere sites

CNN International is echt zo slecht niet hoor. Ik kijk er toch regelmatig even naar. Kwalitatief is het beter dan Sky News vind ik eerlijk gezegd al hebben die weer andere leuke dingen. Hopelijk blijven ze op Astra-1 en alsnog via CanalDigitaal/TVV als ze gaan coderen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dat er buiten Amerika ook nog andere landen en kontinenten zijn weten ze niet eens.


Dit komt overeen met het gemiddelde kennisniveau van een VS staatsburger, dus dat is ook logisch. (die enkele uitzondering daargelaten)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je bij de Vakantieman ooit die Nederlanders aan de Costa gezien die hun eigen land op de kaart moesten aanwijzen? Zoveel beter is het met de Nederlanders niet gesteld hoor. Dat alle Amerikanen zouden denken dat Nederland de hoofdstad is van Kopenhagen is een fabeltje. En hoeveel Nederlanders zouden weten wat de hoofdstad is van Californie? Toch een niet onbelangrijke staat met tientallen miljoenen inwoners.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...