Ga naar inhoud


[Pioneer] pioneer dbr-s210nl


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

Ik heb een pioneer DBR-S210NL met een sticker erop waarop staat canal+digital mijn vraag is wat kan ik daarmee doen de decoder dus, kan ik hem upgraden,patchen (moet nog ff te weten komen wat julie daarmee bedoelen) wie kan mij info over geven.

 

Ja ik weet het het zal wel ergens staan in een of andere topic maar ik doe toch ook even zo als het mag.

 

mvgr ronv294

 

<img border="0" title="" alt="[Eek!]" src="images/icons/shocked.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Embarrassed]" src="images/icons/blush.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Roll Eyes]" src="images/icons/rolleyes.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


bericht voor mijn eerste bericht pioneer dbr-s210nl

 

Welke software moet men gebruiken? achterop de pio zit een serieel,parralel en modem wat kan je daarmee (ben de gebruiksaanwijzing kwijt krijg een nieuwe).

 

mvgr ronv294

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

 

Ik zoek iemand die mij wil helpen tegen een redelijke vergoeding om meer uit mijn pioneer dbr-s210nl te halen.

Laat wat van je horen via PM

 

mvgr ronv294

<img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi ,

 

ik ben zelf ook newbie en was om te beginnen begonnen met lezen en nog eens lezen over alles wat ermee temaken heeft.

 

deze week heb ik net een jtag gemaakt en ga nu daarmee verder experimenteren. ik zou als ik jou was eerst beginnen met info verzamelen op het net voordat je zulke algemene vragen stelt, en goed forums door spitten op onderwerpen die je interesant vind.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo,

 

Jazeker zou ik kunnen doen maar met sommige dingen heb ik nou eenmaal veel moeite, ik wat in sommige topic word besproken electronica bv kan het 100X lezen snap het dan nog niet kan ik ook niks aan doen, en ik dacht met mijn oproep is niks mis mee en ik wil er best voor betalen binnen het redelijke ik snap nou eenmaal niks van electronica wordt een tienjare plan.

 

mvgr ronv294

<img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Ronv294,

 

Alle begin is moeilijk, dit heeft iedereen gehad en nog steeds als het gaat om de hobby.

 

Het patchen van je decoder, ziet er in eerste instantie ingewikkeld uit. Maar uiteindelijk valt het wel mee. Als je iets snapt van computers, iemand vindt die voor jouw het stukje electronica in elkaar kan zetten en je toch op zoek gaat naar de info die je nodig hebt, moet het lukken.

 

Daarna kun alsnog vragen stellen op dit board. Ik ben hier overigens nog geen berichten tegengekomen van mensen die ontvangers tegen betaling patchen. Maar dat is ook niet de issue van dit board. (denk ik)

 

Veel succes en de groeten.

 

Sander

 

P.S. Ook ik was (en ben) niet technisch en handig, maar uiteindelijk is het na veel lezen, proberen en wat hulp toch allemaal goed gekomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...