Ga naar inhoud


[Pioneer] Pioneer dbr-s100nl2


rave62

Aanbevolen berichten

Graag zou ik wat informatie willen over her patchen van deze decoder.Allereerst heeft het nog zin i.v.m de overgang van Seca 2?

Ik heb een goldprogrammer met card wat kan ik hier buiten de gewone ppv van canaal dig nl nog meer ontvangen de kiosk?Ik heb wel begrepen dat ik de hotbird mee kan ontvangen dus moet ik er waarschijnlijk een lnb bijkopen.Op Zeguers .be staan alle files en firmware.Mijn decoder is een originele c+decoder maar zonder smartcard.Ik heb begrepen dat het niet zonder risico s gaathoe groot is de kans dat dit slaagt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


De kans is 100 % dat het goed gaat en inderdaad je kunt de kiosk weer vangen en je hebt geen last meer van attacs. je moet wel een funcard gaan gebruiken.

Voor de rest Satori kan je alles over vertellen heeft mij ook goed geholpen.

Success

Link naar reactie
Delen op andere sites

gaat zeker goed en voor de fun-card gebruik ik KUBA-files dit was wel even zoeken welke files werkten omdat ik ze zelf niet op de fun kon zetten moest een collega dit steeds doen dus ik hoop dat je een fun-programmer hebt.Suc6 <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...