Ga naar inhoud


Vergelijking Matrix en Aston Dual


Gast LoveSat

Aanbevolen berichten

Heb nu enige tijd zitten experimenteren met een Matrix en een Aston Dual. Noem het een vergelijkend warenonderzoek. Conclusie: met de Aston gaat alles een stuk sneller en smoother. Met de Matrix duurt het een halve minuut of zo voordat er beeld komt en als dit beeld er is dan freeze uit een minuut of zo voordat er een stabiel beeld is (of even naar een andere zender zappen en terug). Dus: een Aston Dual dan maar (en wachten op OTA update weer beschikbaar is).

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou, dan is er iets mis. Ik gebruik met veel plezier de matrix (met UCAS 3.1, dat is eigenlijk het belangrijkste. Er zijn ook matrixen met een ander systeem). En ik zit echt niet lang op beeld te wachten.

Wel is het zo, dat per firmware-revisie de ondersteuning van de diverse CAM's verschilt. In het algemeen ondersteunt Inverto de ASTON, de Matrix en de CD-CAM's goed.

In het recente verleden hebben ook de Aston-bezitters wel eens pech gehad, zie de diverse topics.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan niet zo snel terug vinden of dit wel of niet behandeld is maar ik wil mijn Aston dual updaten via STB Comag : Astra 19,2 Oost - 12.603 - Horizontaal - 22.000 - 5/6. In het menu kanalen zoeken laat ik hem zoeken naar de STB Comag. Deze vind hij ook en sla hem dan op met gevolg dat ik hem nergens terug kan vinden in de lijst. Ik doe denk ik iets fout, maar na een stuk of 10X proberen raakt mijn geduld op.

Hoe kan ik de Aston upgraten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Pedro Newbie

Niet op dit moment, de update is van de satelliet gehaald, je kan dus afstemmen zo lang en zo vaak je wilt op het STB kanaal maar het zal je niet veel helpen op dit moment.

 

Het kanaal STB zou gewoon in je lijst moeten staan, sorteer de hoofdlijst eens alfabetisch en kijk dan onder STB.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wou dat ik terug kon naar de vorige versie 2.17. Het initialiseren gaat met versie 2.18 ruim langzamer en het zappen gaat een fractie langzamer. Ook de bekende zwarte beelden na het verlaten van de bibliotheek en zappen tijdens het opstarten kwamen nauwelijks voor. Heb je 2.17 laat dan de 2.18 maar voorbij gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar zal FTA vast de software weer wel op aanpassen en als dat dan gebeurd is, komt Aston weer met een nieuwe versie en zo blijven we bezig. <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

You can never solve a problem on the level on which it was created
Groeten, Jos
VU+DUO2-2-S2; 1xT/C; OpenATV 5.1; Logitech 700;Maximum E85 HB,A1,A2,A3

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...