Ga naar inhoud


[Strong 8000] Gepatchte patch tbv Strong8000


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb Deadcafe nog niet getest, maar de firmware van carte a puce (weer een patch over deadcafe) is volledig regio vrij, met alle beschikbare epg's en T,P en K zonder problemen. (wel even opnieuw opstarten om van land te wisselen). Te vinden op: <A HREF="http://www.angelfire.com/tv2/paimp/strong.html" TARGET=_blank>www.angelfire.com/tv2/paimp/strong.html</A> <P>Wel bugjes, in eerste instantie gooide de receiver zenders boven de 500 weg, maar dit probleem heeft zich zelf opgelost?<P>Het blijkt overigens dat ze ook in Spanje erg actief zijn op dit gebied, kijk maar eens naar: <A HREF="http://www.jfo.net/guiastrong/" TARGET=_blank>http://www.jfo.net/guiastrong/</A> <P>(voor de meertaligen onder ons)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoe werkt deze precies?<BR>Er stond bij opnieuw opstarten om land te wissele? Dus ene keer heb je Hollands dan Spaans of Frans????<P>En deze is verder dus gewoon goed werkend?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat zou ik ook wel willen weten hoe dat werkt<BR>dat land wisselen en het is jammer dat de engelse taal<BR>niet ingesteldt kan worden op T ,K & P dat kan met deadcafe3.0 dus wel mischien zijn die 2 te combineren ??<BR>Maar goed tot nu toe geen insert card wat ik dus wel kreeg met de ppv file van H2Deetoo dit was op K

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben er heel tevreden over, ik gebruik deze firmware nu bijna een maand.<BR>De receiver geeft aan dat hij software versie 20 heeft, alle menu's zijn in het nederlands. <BR>De epg toets werkt als gebruikelijk, echter nu voor alle landen. Het kanaal waarmee je opstart is het kanaal waarop de EPG werkt (nederlands, italiaans, frans of spaans).<P>Let op met de interactieve menu's onder de prog toets, ik heb een keer gehad dat deze mijn zaplijst ruineerde, met de epg heb ik nog nooit problemen gehad (de prog toets heb je ook niet nodig, die ppv diensten kosten allen maar geld....)<BR>Trouwens: het moet mogelijk zijn om het complete flash geheugen uit de receiver te halen en op te slaan, op deze manier kun je dus je zenderlijsten back uppen. De link die ik eerder gaf naar die spaanse site geeft een mogelijkheid om via hyperterminal de firmware te "extraer". Ik heb wat pogingen hiertoe gewaagd, maar tot nu toe zonder succes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai ik heb klein probleempje. Ik heb alles aangesloten zoals het hoort. Ik start de loader en laad de binfile in. Kies de juiste comport en start dan de receiver met menu en pijltje rechts. Op het display komt te staan cha maar probleem is dat ik op de monitor niets zie staan.<P>Kan dit liggen aan defecte printerkabel of is er wat anders loos?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...