Ga naar inhoud


Storing door Scooters / Brommers


beurse

Aanbevolen berichten

Bij mij aan de overkant van de straat zit een scooter/brommer handelaar...

Wanneer ik overdag tv wil kijken, word ik gek want bij elke brommer die gestart wordt of aan of weg rijdt, heb ik allemaal blokjes in beeld.

 

Is hier iets aan te doen? (speciale antenne ofzo??)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je al geprobeerd dmv je antenne op een andere plaats neer te zetten of het dan over is , misschien dat je hem ook hoger moet plaatsen .

Ik zit zelf in een flat op 7 hoog met een fietspad en een weg pal achter de flat maar heb zelf nergens last van vandaar .

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

In een flat op 7 hoog zit je ver genoeg van de brommers vandaan. Bovendien reikt de horizon dan verder zodat je een betere ontvangst hebt. Beide situaties zijn dus absoluut niet met elkaar te vergelijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie het somber in. Het brommertje van jongens uit de buurt tovert ook wel eens blokjes uit mijn DVB-C ontvanger. En dat is dan nog een afgeschermd systeem (zou het moeten zijn). Met je DVB-T antenne zet je de kraan wagenwijd open voor stoorsignalen. Je hebt en afscherming nodig tussen de brommers en je antenne, maar hoe die eruit moet zien weet ik zo niet.

Groeten van de zolder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Altijd blokjes in beeld! Als het even iets te snel beweegt in beeld kom je die ministeck blokken tegen. Drama. Brommers, maar ook als ik de Senseo start voor ons dagelijkse bakje bij de soap ben ik een paar tellen signaal kwijt. Best wel jammer voor zo'n flexibele oplossing..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Excuus voor deze off-topic, maar als ik lees over Zundapp komt mijn hele jeugd weer voorbij. Je weet dan al gauw welk jaartal erbij hoort, en dat de mannen met de Kreidlers toch anders waren. Die droegen geen spijkerstof, maar gladde broeken. Ik heb het jaren moeten doen met een dames-ding. Zo'n peugeot 103 dacht ik met VanDoorne's transmissie.. Als ik nu zo'n k*tscootertjer zie rijden denk ik altijd aan tasjesdieven. En aan Willem Holleder. Gek he?

Link naar reactie
Delen op andere sites

1445935-100_0694.jpg

 

Mhh toevallig <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Deze heb ik voor 2 weken terug gered, wilden ze bij oud ijzer doen, zonde tog <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> starten en lopen <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Ook sorry voor offtopic

post-266-1318259440,5831_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Veel dank voor deze afbeelding, maar ik ben een oude lul (goed lezen..) en zat op zo'n groen 'wijvending'. Ik heb het over '74. Je had toen ineens ook een Yamaha brommert met 5 versnellingen. Nachtenlang lag ik met de folder stiekem te gluren naar dat ding. En de Thomos lonkte ook naar mij.

Nu beweeg ik mij in een Alfa 156 2.0 Selespeed. Ook een oude lul maar ik geniet elke dag! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij had ik vroeger ook al storingen op radio en TV in het analoge tijdperk.

 

Ondingen zijn het!

 

(maar ik heb er wel veel, heel veel, plezier aan beleefd, ik had een Yamaha en later een Kreidler) <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Dreambox 8000 & VU+ Duo
Synology DS201 NAS
ITV van KPN + digitenne

LG55B6V Oled TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

On-topic....

Is zo'n DVB-T-antenne soms voorzien van een breedband-antennen versterker ...

Mogelijk een bandfilter er tussen (liefst ervoor) en de problemen zijn minder.

 

ps.maar zelf geen ervaring met DVB-T maar wel met bandfilters ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit IS on-topic ome Erik..

En die brommerts zuigen inderdaad! Een van de redenen, die ministeck compressie vind ik op de slaapkamer niet zo erg, om weer een schotel aan te sluiten in mijn heerlijke huis. En die Samsung zooi is nog veel erger: Alles gaat naar de *, wat een meuk van KPN zeg.. De grap is dat ik al drie keer een nieuwe heb gehaald, terwijl de defecte in de retour zat! Dat is wel lekker drie maanden proberen zo.. Ze storten je geld gewoon weer terug. Zoals het hoort.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...