Ga naar inhoud


T-mobile behandeld nieuwe klanten als crimineel !


Gast ozzo

Aanbevolen berichten

Nouja, wat mij dus gebeurt vandaag ;

 

Heb afgelopen weekend netjes 2 nieuwe contracten afgesloten voor 2 toestellen voor mijn beide kinderen. Alles netjes, compleet met de bescheiden naar de dealer opsgestuurd. De status van mijn beide bestellingen is netjes doorgevoerd en bij beide werd vermeld, contract-aanvragen ontvangen en worden verwerkt. Na het weekend ging het eerste contract qua status naar bestelling verzonden en gisteren arriveerde de telefoon met de hele reut voor mijn dochter. Zoonlief een beetje verbolgen want ook hem had ik een nieuwe telefoon belooft.

 

Uiteraard staan beide contracten op mijn naam en ben IK verantwoordelijk voor hun belgedrag en daarbij komende kosten dus daar heb ik al goede afspraken over gemaakt.

 

Gisteren avond kreeg ik wederom een status veranderings mailtje van mijn dealer waarin ineens de status was gewijzigd in "Aanvraag afgewezen door provider" met daarbij een begeleidend schrijven van de dealer dat ik voor verdere info contact op moest nemen met T-mobile.

 

Dat heb ik dus NET even gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon en die legt uit dat je max 3 abbo's af kan sluiten. Aangezien ik nog niet eerder met T-mobile zaken gedaan heb is dat dus niet van toepassing bij mij.

Volgens de telefoniste was een volgende optie om met een collega te verbinden en dan eens te kijken wat er zou gebeuren als ze de aanvraag rechtstreeks in zouden geven en waarom dan een abonnement geweigerd zou worden.

Na enige tijd in de wacht gezeten te hebben kwam ze weer terug aan de lijn met de volgende mededeling "Het kan helaas niet, als u een tweede abonnement wilt afsluiten dan dient u een borg te betalen van 125 euro" ?????????????

 

Op mijn vraag of dit gebruikelijk was werd geantwoord dat in het verleden ze wel eens mensen hadden gehad die meerdere abonnementen afsloten en vervolgens niet betaalden. Dus er werd van te voren maar even aangenomen dat ik niet ging betalen ?????

De telefoon van mijn dochter is trouwens nutteloos want ze kan er in huis NIET mee bellen. Ga ik spitten op Internet, blijkt dat alleen T-mobile in onze woonplaats een grijs gebied heeft met aan de grenzen "ontvangst in auto of trein", maar dus NIET in HUIS...!

 

Lekker..... maar in 2008 zou e.e.a. beter moeten zijn (men ging Orange overnemen ???)

 

Maargoed, dat telefoontje met abbo kon ik dus op mijn buik schrijven en zit nu met een zoon die stik-sjaggerijnig is omdat hij niets gaat krijgen.

 

Voor de goede orde : Ik heb geen achterstanden, waar dan ook en ook geen BKR registratie ofzo. Betaal alles netjes via auto-incasso en nooit problemen en toch word ik dan als crimineel behandeld en gaat men er bij voorbaat van uit dat het wel fout zal zitten.

 

Lekkere policy bij T-mobile. Ze mogen van mij in de stront zakken met de hele gsm-fabriek. Bij mij in ieder geval NOOIT meer iets van T-mobile. En ALS Orange overgenomen gaat worden door T-mobile zal ik ook DAT abbo stopzetten.

Ben al vanaf de Dutchtone tijd abbonee bij Orange en ben zeer tevreden.

 

Maar op deze manier gaat de lol er wel vanaf. Ik zal dit bericht ook naar T-mobile zenden dan kunnen ze lezen HOE ze van hun (nieuwe) klanten afkomen.

 

BAH !

 

Nu maar verder spitten naar een mogelijkheid om via een 1 jarig contractje een U600 van Samsung te scoren voor mijn zoon.

 

<img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ozzo,

 

Ik neem aan dat je nu dat ene wel goedgekeurde contract geannuleerd hebt?!

 

 

Met vriendelijke groeten <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

sattaz

Link naar reactie
Delen op andere sites

'K zou gewoon prepaid nemen met een goed dekkings gebied, orange, vodafone, kpn, ben je ook zo vanaf als het niet werkt en is simpel om te zetten naar een abbo achteraf. Met kinderen werkt dat tog beter aangezien het beltegoed uit het zakgeld komt.

gr, WPW. -=[Deze ruimte is opzettelijk leeg gelaten]=-

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kijk, en da's nou de dikke adder onder het gras ; dat kan natuurlijk niet. Mijn handtekening staat tenslotte op de ingeleverde aanvraag/contract.

Dat die handtekening ook op het andere contract staat en dezelfde condities gelden doet dus volgens T-not mobile daar niets aan af.

 

Ik ga vanmiddag wel ff naar de T-nietzomobile winkel in Alphen a/d Rijn. Is kijken wat er gebeurt als ik daar een nieuw abbootje laat maken. Hopelijk staat de winkel dan vol klanten en kan ik eens lekker uit mijn kanarie gaan!

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vind je het erg dat ik T-mobile gelijk geef?

 

Je wil niet weten hoeveel mensen hun telefoonrekening niet betalen.. T-mobile is dat gewoon zat en heeft zo'n policy ingevoerd.. ik ben het daar volledig mee eens.. je zult een van de weinige mensen zijn die in een keer 3 abo's af wil sluiten.

 

En je had vooraf uit moeten zoeken of je wel dekking had bij je thuis.. dat vind ik dan ook je eigen verantwoordelijkheid.

 

Maar zoals hierboven ook al gezegd.. waarom niet gewoon prepaid? Neem bijv. Simyo (=KPN met max 3 per adres dacht ik) en stel in dat het automatisch opgewaardeerd moet worden als het tegoed weer op is.. dit kun je ook snel genoeg weer stil zetten. Dit lijkt me veel geschikter in jouw situatie.

 

Ow en als je elke provider links laat liggen die iets raars flikt kun je net zo goed helemaal niet meer bellen.. KPN, Vodafone etc. ze kunnen er allemaal wat van.

Kathrein UFS-910 + T-Rex Super Module 4.6

Sky Plus Digibox

Technotrend S2-3650 HDTV-S2 USB

Visiosat G4 + 4x Alps Quad LNB - Hotbird 13.0, Astra 19.2, Astra 23.5, Astra 28.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Vind je het erg dat ik T-mobile gelijk geef?

 

NEE!!

 

Neem het maar lekker op voor die grootmacht...

 

Let wel de consument is altijd de dupe in dit soort zaken, en klagen helpt toch niet, de meeste call centers hebben niet de mogelijkheid om zaken werkelijk op te lossen.

En rechtstreeks je klacht bespreken gaat niet je zit altijd vast aan die call centers.

 

Citaat:
je zult een van de weinige mensen zijn die in een keer 3 abo's af wil sluiten.

 

En effe lezen,... Xof?!... ik dacht dat het om 2 abbo's ging

 

poetsie

 

En de hartelijke groeten van Poetsdoekje...

 

COMPUTERS ??!!.... De meeste fouten zitten tussen het toetsenbord en de stoel........

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
Vind je het erg dat ik T-mobile gelijk geef?


NEE!!

Neem het maar lekker op voor die grootmacht...

Let wel de consument is altijd de dupe in dit soort zaken, en klagen helpt toch niet, de meeste call centers hebben niet de mogelijkheid om zaken werkelijk op te lossen.
En rechtstreeks je klacht bespreken gaat niet je zit altijd vast aan die call centers.

Achja iedereen houdt van klagen.. vandaar dat iedereen op CDS zeikt :P
En grootmacht valt ook wel weer mee.. gelukkig heb je de keuze om naar een andere provider te gaan.

Maar ik merk zelfs in mijn omgeving dat er genoeg mensen zijn die hun telefoonrekening niet betalen. Als er dan weer een particulier komt die 2 abo's wil hebben kan dat best verdacht zijn ja. Je moet het ook van hun (T-mobile) kant bekijken.

Call centers heb ik ook een hekel aan, maar dat is een ander punt.

Citaat:

En effe lezen,... Xof?!... ik dacht dat het om 2 abbo's ging


Ik dacht dat hij er zelf ook een abo had, maar blijkbaar is dat Orange. (die trouwens al overgenomen is, dus maakt dat alsnog 3 :P)

Kathrein UFS-910 + T-Rex Super Module 4.6

Sky Plus Digibox

Technotrend S2-3650 HDTV-S2 USB

Visiosat G4 + 4x Alps Quad LNB - Hotbird 13.0, Astra 19.2, Astra 23.5, Astra 28.5

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat zou dan jammer zijn voor Orange, maar zodra ik iets "merk" qua overname door T-mobile dan geef ik de pijp gewoon aan maarten.....

 

Ik ben NET terug van de T-Mobile winkel en ook daar kreeg ik hetzelfde verhaal te horen en wat erger is, "ze" schijnen onderling afspraken te hebben met de andere providers zodat "iemand" niet binnen twee maanden een abonnement kan afsluiten. Dit houd dus in dat elke burger in Nederland het RECHT ontnomen wordt om zelf te beslissen of ie 1 of twee toestellen wil hebben.

Je zal maar denken, ik ga ff twee nieuwe telefoontjes regelen voor mezelf en mijn vriendin. Forget it ! Je krijgt ze gewoon niet. Moet minimaal 2 maanden tussen zitten.... bij T-mobile.

 

Ik heb in het verleden bij Orange ook gewoon twee abbo's tegelijkertijd afgesloten en dat was geen enkel probleem. Maar dat zal (qua policy) dan ook wel snel veranderen als ze dezelfde "moeder maatschappij" krijgen of hebben.

 

"Zoals de waard is, vertrouwt ie zijn gasten" ....

 

Blijft een raar gevoel dat je een restaurant binnenstapt met je vrouw en er wordt, als je eenmaal zit, vriendelijk verzocht of je vrouwtje buiten wil gaan wachten tot jij je bord leeg gegeten hebt en betaald hebt. Anders zouden er twee tegelijk zonder betalen de deur uitlopen.

 

Honden zijn het. En het kan me geen flikker schelen of T-mobile dan zielig is of niet, ik had die telefoon beloofd aan mijn kind en kan dat dus niet nakomen.

En als je nu na gaat ; alle verlies die voortkomt uit dergelijke wanbetalers is als verlies te boeken op de winst en verlies rekening, dus het kost ze per definitie niets. Wordt gewoon geboekt als verliespost en dan in mindering gebracht van de winst. Dus per definitie betalen ze daardoor minder belasting ofwel kost het ze geen ruk.

 

Na meer dan 20 jaar ondernemerschap weet ik hoe het werkt. Dat het rompslomp is etc. Tja, dan hadden ze pizza's moeten gaan verkopen die ze direct afrekenen.

Nee, dik reclame maken dat iedereen een goedkoop abbo af kan sluiten met een gratis telefoon en er NIET bij vertellen dat je slechts 1x per 2 maanden een abbo af kan sluiten, daar ben je lekker mee....

 

Even onder ons ; ik ben dermate bemiddeld dat ik die hele tering toko van ze kan overnemen dus daar zit het probleem niet in....

 

Nouja, we hebben nu een hok ruzie thuis omdat zoonlief niet de GSM heeft/krijgt die ie wil hebben. Natuurlijk kan ik em ergens anders ook afsluiten maar heb geen zin om dan 240 euro meer kwijt te zijn.

Ze hadden mij er tijdens het afsluiten DIRECT op moeten wijzen en niet een paar dagen daarna. Daar wordt ik nou giftig van....

 

<img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo te lezen heb je de telefoon via Internet besteld? Zo ja, dan is volgens mij de wet "koop op afstand" van toepassing, die je het recht geeft aankopen via internet binnen een bepaalde termijn zonder opgaaf van redenen ongedaan te maken. Informeer eens bij consumentenbond of rechtsbijstandsverzekering....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan jij T-Mobile opkopen ?

Toe maar, vind je het erg dat ik daar totaal niets van geloof ?

 

Microsoft wordt je volgende overname ? <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Even onder ons ; ik ben dermate bemiddeld dat ik die hele tering toko van ze kan overnemen dus daar zit het probleem niet in.... <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" />


Pffff.....die toko overnemen is denk ik iets te veel voor je denk ik zomaar...anders maakte je je ook niet zo druk.. <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

digipaps

digipaps

 

"I'm not a complete idiot, some parts are missing"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Even onder ons ; ik ben dermate bemiddeld dat ik die hele tering toko van ze kan overnemen dus daar zit het probleem niet in....


T-Mobile heeft Orange gekocht voor 1,33 miljard, T-Mobile was groter dan Orange, maar laten we het bedrijf even twee keer zo groot noemen. Dat komt dan op 2,66 miljard. Als jij zoveel geld hebt dan kun je ook zelf wel wat geld pompen in een operator waar ze wel weten hoe het moet toch?

Even onder ons, als T-Mobile de ervaring heeft dat dit vaak uitloopt op wanbetaling is het niet zo gek wat ze doen naar mijn mening. Het is bovendien slechts borg, je bent dat geld dus niet kwijt.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...