Ga naar inhoud


rf loop kpn digitenne hoever komt het


Gast jacoboot

Aanbevolen berichten

we hebben hier twee ontvangers voor digitenne. de ene boven de andere beneden. boven ontvangen we meer dan beneden ( wat duiters) , nu zit ik te denken wat kan ik met de rf loop van de digitenne boven en de oude tv kabel van het huis.

 

hoe sterk is dus die rf loop of kom ik niet verder dan 3 meter ??, zover ik kan ontdekken moet ik de oude tv kabel de verdeler omdraaien.

 

verder zitten er radio/tv dozen , kan ik gewoon via de tv uitgang de ingang maken ?? ik neem aan dat de fiter eigenlijk zit voor radio. digitenne zit toch uhf ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoe sterk die RF loop is ligt ook aan je kwaliteit coax kabel , ik heb mijnes op die manier als jij wilt doorgelust van boven slaapkamer naar onder dit werkt prima coax lengte is ong, een meter of 12 mocht het signaal te zwak zijn mieter je een versterker ertussen.

 

Mijn antenne's toveren beeld op 5 DVB-T ontvangers hier in huis 2 ervan zijn in de PC, versterker heeft 2 uitgangen de rest is geloopt.

 

Ja via de uitgang naar de ingang <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

De doorlusmogelijkheid van de ene tuner naar de andere.

Ik ben allergisch voor pollen en mensen die regels uitvaardigen, maar er zichzelf niet aan houden.

 

Amstrad650D2Mac>>TF5000PVR>>etc.>>/DB7025+/TF5300KPN,VU+Duo Moteqc2100a-schotel 1mtr-X-Cam/Aston 1.05.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
erder zitten er radio/tv dozen , kan ik gewoon via de tv uitgang de ingang maken ?? ik neem aan dat de fiter eigenlijk zit voor radio. digitenne zit toch uhf ?


De meeste simpele RTV-wandcontactdozen kennen geen retour, je kunt dus niet van een uitgang een ingang maken, in het slechtste geval blaas je zelfs wat op, als er al retour opzit is dat alleen voor de VHF (I) kanalen (kabel-internet), en Digitenne is inderdaad UHF.

Wat je met het filter voor radio bedoelt begrijp ik niet helemaal. Maar de gedachte dat radio en TV in zo'n doos gescheiden zijn klopt niet hoor, normaal monteer je één kabel in het midden af en krijgen beide uitgangen hetzelfde signaal, alleen heeft radio een andere uitgang op de doos en een andere ingang op de ontvanger.

PS: Duitsers in Vlissingen? Wat voor antenne gebruik je dan wel niet joh? <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

soms sta mijn ##GECENSUREERDE TEKST OF URL## clown wagen ergens anders <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />,

 

met radio/tv dozen bedoel ik die gaare dingen aan de muur, en er zit niet zoveel in hoor en dacht alleen naar de radio uitgang een spoel voor afkappen hoogfreq. tussen kabel en tv zat geloof ik niets. maar ik signaal omgedraait via rf-loop naar tv out wanddoos in meterkast spitter met vier uitgangen en een ingang. de uitgang boven en uitgang beneden doorgekoppelt en los van de spitter dan op tv uitgang beneden naar ant in digitenne , en zowaar beeld <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> zit zo'n 20 meter kabel tussen rf-loop en ant-in digitenne beneden dus zo laag vermogen is het nog niet eens ,alles zonder versterker <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...