Ga naar inhoud


Echostar 3000ip problemen


Gast reiziger

Aanbevolen berichten

Ik heb weer wat problemen met me Echostar 3000ip, een aantal jaren geleden had ik het probleem dat de tv/radio zenders een andere naam kregen, RTL4 werd bv. R&@t%.

Dit bleek aan de E-prom te liggen, en is kosteloos verholpen door Echostar.

Nu heb ik als ik op een satelliet nieuwe zenders zoek dat andere satellieten, hun zenders door elkaar zetten, of zelfs zenders van een andere satelliet overnemen, kortom het is een zooitje. Het lijk weer een E-prom probleem (zucht) herkent iemand dit?…

 

Ik ben ook aan het kijken voor een vervanger van de 3000ip, maar de satelliet tuners met een 36 volt motor positioner zijn erg dun gezaaid, de enige die ik kan vinden is de Topfield Tf 5000 Ci-pro. Een DiSEqC converter zie ik niet zitten, want dan zit ik met twee afstandsbedieningen ,en mijn 120cm schotel heeft een polarmount. Zijn er nog meer satelliet tuners met een (ouderwetse) 36volt interne motor sturing?….

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:

Ik ben ook aan het kijken voor een vervanger van de 3000ip, maar de satelliet tuners met een 36 volt motor positioner zijn erg dun gezaaid

dat probleem had ik ook , ik ga overstappen op diseq , mede omdat mijn actuator gebroken is . maar het klopt dat er weinig tot geen tuners met 36 volt sturing zijn <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Reiziger,

 

Ik heb het eeprom prombleem ook gehad en ik heb zelf een nieuwe Eerprom erin gezet waardoor het vreemde karakerprobleem was opgelost.

 

Ook het probleem gehad dat er zenders die onder een satelietnaam waren ingescand naar andere satetelietnamen verplaatst werden.

 

 

De OPLOSSING is eenvoudig.

De AD3000 geeft NIET zelf aan dat het maximum aantal zenders en/of transponders overschreden word. Hietdoor krijg je het effect wat je schreef.

Oplossing is dus zenders wissen of eventueel een algehele reset geven (waardoor je alle satelietposities en inscannen van zenders moet overdoen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...