Ga naar inhoud


[Strong] Wat kan ik ontvangen of beter... wat mis ik nog?


Gast

Aanbevolen berichten

Ik loop 't risico geloof ik om te worden uitgescholden voor het stellen van de vraag die warschijnlijk al een keer of honderd gesteld is, maar ik doe 't toch, want ik ben een Newbie...

 

Ik heb een Strong8000 die ik gepatched gekocht heb (welke patch weet ik niet) en gebruik een Goldkaartje dat ik zelf kan programmeren.

 

Ik heb Canal+, Tequilla en de Kiosque zenders (en een hoop ongcodeerde natuurlijk), maar mis ik nog iets? Kan ik nog wat moois aan de kanalenlijst toevoegen? Meer filmkanalen?

 

Voor diegenen die willen reageren: bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Op losse schroeven beginne is inderdaad een Afront.

 

maar okee: hij die zonder schuld is werpe de eerste sateliet! <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

op www.Force-Forum.com is een Channeleditor met Channellist te vinden voor Force-receivers.

Toch is die heel aardig want hij is actueel en simpel..

Laad hem op je pc - installeer hem - laad de channellist en sorteer op de packages die jij hebt op je gepatschte kloemel. <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> grap niet boos worden.

 

Daar zie je dan wat je allemaal kunt ontvangen met bijbehorende decodeersystemen.....> alles wat je vangt op die strong van je vergelijk je met die lijst.

 

Is dat een idee? <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt zeg! Je kan je wel voorstellen hoe lang ik hier naar gezocht heb! Zo'n forum is honderd keer beter dan avonden met zoekmachines van verwijzing naar verwijzing te klikken ;-)

 

Je ziet de volgende vraag al aankomen: hoe kom ik aan die andere zenders? Ik heb de newnix files op m'n goldkaartje gezet en met deze en ook andere zie ik steeds dezelfde kanalen. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit die Premiere Movie, Cinedom, Beate Uhse en Blue Movie gezien (of ze moeten zwarte schermen uitzenden die je alleen met zo'n groen/rood 3D brilletje kan zien....).

 

Heb ik voor die kanlen dan iets anders dan een Goldkaartje nodig op mijn Strong8000?

 

Nogmaals bedankt voor die kanalenlijst!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...