Ga naar inhoud


Foto`s en Afbeeldingen zoeken voor me webpagina.


Satfreaked

Aanbevolen berichten

Ik ben zoals jullie kunnen lezen hier vollop bezig met mijn site. Maar waar ik niet uit kom is Foto`s.

Als ik een mooie foto vind en uitrek is het geen porum, wat ik zoek is een mooie foto van water ofzo en dan over de breedte van me pagine een soort balk.

Maar hoe doe je dat met foto`s en waar kan je bv goede foto`s halen, is er een site voor of kan ik een cd kopen ofzo ??

ik kom er effe niet uit.

Kleine fotos gaat best maar groter word gezeik.

 

iemand een idee

Satfreaked.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Weet dat je in theorie telkens je een foto van een website haalt hiervoor toestemming moet vragen aan de eigenaars van de website. Dit ivm copyright

 

Grote afbeeldingen op zijn altijd moeilijk omdat je als website bouwer de foto's liefst in een zo klein mogelijk formaat wil ivm het laden van de pagina's.

iMac 27" macOS Sierra
iPhone 5s iOS 10

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jazeker dat weet ik dat dat niet zomaar kan.

Maar ik heb via een ander forum een aantal links gehad en daar kan je tegen betaling van alles downloaden en op 1 gratis maar als je dan de foto uitrekt dan is het weer niks.

Wat ik zoek is gewoon een foto van een soort water oppervlak die ik over de lengte kan invoegen op elke pagina.

Kijk daar wil ik zeker voor betalen maar waar en hoe.

Of zou een reklame buro en of iets dergelijks deze diensten aanbieden. ??????

 

 

Zoiets BV

 

water.jpg

Satfreaked.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Maar ik heb via een ander forum een aantal links gehad en daar kan je tegen betaling van alles downloaden en op 1 gratis maar als je dan de foto uitrekt dan is het weer niks.


Wat je waarschijnlijk zoekt is stockfotografie dit zijn opgeslagen foto's van een fotograaf of meerdere fotografen, zij bieden vaak tegen best wel redelijke prijzen hoge resolutie foto's in verschillende onderwerpen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou we speuren wel wat op het net, en ga wel eens intensief kijken of ik wat moois kan vinden.

Volgend iets is wat ik wel eens zie, bv op deze site banners of logo of een tekst die steeds knipperend veranderd, hoe heet zo iets en hoe maak je dat.

Ik heb inmiddels alle mogelijke programma`s om te bewerken dus ik zal de oplossing wel hebben maar hoe heet het dan kan ik gaan zoeken.

Satfreaked.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus als ik het goed begrijp wil je een soort van Banner / Border van iets van water hebben ? Dat zal ongetwijfeld wel ergens klaar staan.

Normale foto's uitrekken zal nooit een echt mooi beeld opleveren aangezien je de boel forceerd bij het uitrekken. Ik zou even op aqua/water achtige dingen zoeken in google. of aqua/water en banner dan moet je toch iets langwerpigs krijgen op een gegeven moment.

 

Hier een paar voorbeelden die ik vond :

 

1474529-water-banner.jpg

 

1474529-banner1.jpg

 

1474529-waterbr.jpg

 

post-683-1318259527,688_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt Ozzie.

Maar wat ik ook bedoelde is dit, ik wil bv een foto op me homepage die telkens veranderd. dacht dat dat iets is met flash ofzo.

Hier heb ik een voorbeeld van een site die de foto telkens veranderd, dat wil ik dus maken op me site maar waarmee doe je dat.

 

Voorbeeld van foto die veranderd

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Satfreaked.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit staat er in hun Bron:

 

Code:
 <script type="text/JavaScript" src="/js/script.js"></script><script>  // Set slideShowSpeed (milliseconds)var slideShowSpeed =2000 // Duration of crossfade (seconds)var crossFadeDuration = 3 // Specify the image filesvar Pic = new Array() // don't touch thisvar Pic2 = new Array()// to add more images, just continue// the pattern, adding to the array belowPic[0] = '/images/fotos_top/collectie_accessoires.jpg';Pic[1] ='/images/fotos_top/collectie_casual.jpg';Pic[2] ='/images/fotos_top/foto_dames.jpg';Pic[3] ='/images/fotos_top/collectie_beveiliging.jpg';Pic[4] ='/images/fotos_top/collectie_heren.jpg';Pic[5] ='/images/fotos_top/collectie_medisch.jpg';Pic[6] ='/images/fotos_top/collectie_industrie.jpg';Pic[7] ='/images/fotos_top/collectie_horeca.jpg';Pic[8] ='/images/fotos_top/collectie_dames.jpg';Pic[9] ='/images/fotos_top/foto_heren2.jpg';Pic[10] ='/images/fotos_top/foto_heren.jpg';//========================================= // do not edit anything below this line// ======================================= var tvar tellervar j = 0 var q = 2;var preLoad = new Array()  var p = Pic.length var preLoad = new Array()  for (i = 0; i < p; i++){    preLoad[i] = new Image()    preLoad[i].src = Pic[i] } function runSlideShow(){    if (document.all){            document.images.mainfoto.style.filter="blendTrans(duration=2)";            document.images.mainfoto.style.filter="blendTrans(duration=crossFadeDuration)";            document.images.mainfoto.filters.blendTrans.Apply();   }   document.images.mainfoto.src = preLoad[j].src      if (document.all){      document.images.mainfoto.filters.blendTrans.Play()   }    flag=0;    j = j + 1   if (j > (p-1)) j=0   t = setTimeout('runSlideShow()', slideShowSpeed)}</script> 

 

ook even dit script downloaden .

 

 

of je het mag gebruiken is ten 2de <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, ik gebruik voor dergelijke dingen gewoon E-Frontier Motionartist v3.0.1

 

Mooi pakketje en je kan dus van alles ermee rommelen incl. een aardig muziekje..

 

Het volgende INTRO heb ik ermee gemaakt.

 

Misschien is dat wel wat ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben weer vollop in de race met de site, maar kom het volgende tegen. ik werk op elke pagina met foto`s en zie als ik soms link nmaar de pagina dat de foto`s niet gelijk geladen zijn maar je een logotje ziet en grijs vlak. Is daar nog wat aan te doen ofzo dat het sneller loopt ofzo , moet wel zeggen dat soms de pagina wel in 1x is geladen. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Satfreaked.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Satfreaked, ten eerste gefeliciteerd met je verjaardag <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Ik ben even bij je website geweest (url had ik nog) en ik moet zeggen dat ik het er heel goed uit vind zien <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Veel beter dan wat het was.

Welk programma heb je nu uiteindelijk gebruikt?

 

Wat de plaatjes betreft die komen inderdaad 1 seconde later dan de rest, het is niet echt storend maar ik snap wel dat je ze sneller wilt.

Ik dacht ook dat het water plaatje niet helemaal scherp is.

 

Voor de rest mooie site <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

DM8000 HD - Newnigma

VU+ duo - PLI

Triple dragon - PICmod cronbear1 image

Echostar 7000 viaccess

Gregorian 120 & 90 cm

Visiosat bisat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik gebruik toch weer de Publisher. Ik heb zitten Klooien en doen maar ik ken de publisher doordat ik er vollop mee gewerkt heb. Ik had op een moment de Pulbisher en de Dreamweaver en de coffeecup allemaal open met een opzet van de site en nar rommelen en doen kon ik me draai vinden met Publisher. Ik zeg niet dat het alles is maar ik kan hem aardig bespelen nu en leer dagelijks. Nu is het zaak dat ik goede foto`s ga kopen/zoeken/maken/vragen/lenen/jatten of hoe dan ook om het een en ander mooier te maken, want je heb gelijk dat ik een wazige foto heb gebruikt, maar die moeten weg. ik heb al zitten zoeken klooien waar en hoe ik foto`s vandaan kan halen maar denk ik maak eerste de layout en dan knippen en plakken. Ook wil ik een intro maken dat als je op de site komt je iets moois ziet met ons logo, maar dat wil ik wel heel speciaal doen zodat ie mooi opvalt. Dus als er specialisten zijn hier die niets te doen hebben en of het voelen kriebelen, leef je uit zou ik zeggen.

Maar goed al met al is het wel super leuk om je eigen site te maken en je heb kan bijhouden en je niet afhankelijk bent.

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Satfreaked.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...