Ga naar inhoud


TF6000COK Serial port inbouwen


Gast mike234

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Heeft er iemand een plaatje hoe dat zou moeten of een beschrijving <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Volgens mij mis ik ook de RS 232 driver IC?

 

Een link is ook handig? Met zoek opdrachten kom ik er niet uit <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Kan er iemand een foto maken van een TF6000 dat al een RS232 connector heeft het gaat met namen om de component in de buurd van het poortje. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Mike

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hier

Zoek Skysurfer zijn post's van 16-09 hierin daar heeft hij 2 bijlage's in gedaan van een oudere topfield waarin de rs poort moet komen.

 

Ik heb dit opdezelfde manier gedaan en er werd geen verbinding opgebouwd met flashen.

Ik denk niet dat iemand zijn topfield zomaar open maakt want het zijn huurtuners met garantie.

 

Enigste wat je kan doen is mega veel zeuren tegen de kpn helpschuur of ze die unlocked firmware nog gaan uitzenden voordat die prullen worden afgeschreven.

 

Gek eigenlijk C- doet alsof hun al die duizenden ftatjes uitzenden op astra-1 en kpn doet alsof hun neus bloed als het om fta zenders gaat (stuk of 30 hier)

Daarbij zegt KPN die lock niet moedwillig te hebben ingebouwd, topfield doet dat zomaar uitzichzelf om zo de recievers populairder te maken met als toppunt de rs poort eruit slopen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aan het plaatje had ik niet zoveel omdat het een ander model betrof. Bij de 6000cok mis je nog een IC en een aantal componenten, deze zijn noodzakelijk om een RS232 verbinding te kunnen maken denk ik. Mischien als iemand een 6000cot heeft mij kan vertellen welke componeten ik dan mis of een foto kan maken van het printje dicht bij de serial port?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk niet dat iemand deze huurtuner openschroeft voor een foto, er is wel iets meer hoop voor een firmware update binnenkort zoals hier te lezen valt..alhoewel er niks valt te lezen over een eventuele unlock op de buitenlandse FTA's <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...