Ga naar inhoud


[Strong] vraag over strong 4400


Gast

Aanbevolen berichten

is er voor deze ontvanger andere software

groeten bt <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door bt:

<strong>is er voor deze ontvanger andere software

groeten bt <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" /> </strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Je moet er eerst voor tekenen dan kan je hem bij strong krijgen.

 

JWW <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@JWW

Dan moet ik toch een nieuwe bril kopen. Al maanden terug vind ik geen nieuwe soft op de Strongsite voor de SRT4400.

En terwijl we toch over Strong bezig zijn, wanneer wordt er eens aan de soft van de bestaande toestellen gewerkt? Ik vernoem maar de SRT4375, SRT4355 ... enz zodat die wat sneller een PCMCIA herkennen, alsook de zapsnelheid laat te wensen over. Of moet dit weeral eens door hobbyisten gebeuren, zoals de Nederlandse vertaling?

Wanneer komen die nieuwe toestellen nu eens op de markt zoals de SRT4395 en het model met de harddisk. Ik heb reeds vorig jaar Juli/Augustus hierover folders gezien door Strong uitgedeeld aan hun dealers.

Ik denk dat het Strong een zorg zal wezen, nu ze terug een contractje opzak hebben met C+ voor hun secadozen. En last but not least wat een geluk dat er V8 en V9 soft door anderen geschreven is, anders kon het bakje even goed op de schroothoop gezet worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...