Ga naar inhoud


problemen met verhuizing IPB van KPN


sathopper

Aanbevolen berichten

Wij gaan verhuizen naar een buitengebied. Volgens KPN kunnen wij ons IPB abo niet mee verhuizen (512/3000+bellen). De theoretische kabellengte tot de centrale is dik 5km. Mijn buren hebben wel IPB van KPN (256/1500). Orange/hetnet kunnen wel IPB leveren. Orange kon eerst maar 256/1500 leveren maar melde dat dit veranderd zou worden en nu kan het tot 1024/8000. Ook Hetnet bied nu hogere snelheden dan 256/1500 + bellen (is toch van KPN???)

De meeste providers gaan maar tot 256/1500. De speedtouch van mijn buren 256/1500 adsl direct geeft een demping van 44dbm aan. Hoe kunnen andere providers dan KPN nu wel een hogere snelheid aanbieden dan de lijn aankan???

 

Bij KPN zeggen ze van niets te weten en krijg ik domweg te horen dat ik het abo maar moet opzeggen wat we dan ook maar gedaan hebben. We zouden het IPB abo per 31 jan opzeggen maar we hebben net een brief gehad dat dit al op 7 januari gaat gebeuren. Meteen gebeld maar het is niet terug te draaien. ^$^*%&%$% <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Gelukkig kan ik hier nog op een onbeveilgde verbinding meeliften maar echt netjes is dit natuurlijk niet liever betaal ik ervoor.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...