Ga naar inhoud


dsb2000


Gast

Aanbevolen berichten


die site ligt eruit, zou je ze mij kunnen mailen. Ik zou je erg dankbaar zijn.

 

Kalter (gefrustreerde eigenaar van een dsb2000)

bkalter@t-online.de (nee ik ben geen duitser)

Link naar reactie
Delen op andere sites

bij mij werkt niks, ook de satkoos files niet. Of weet iemand welke ik precies moet gebruiken.???

 

nog een vraagje, als een originele secakaart van kanaaaal+ al een jaar of 2 niet meer ingebruik is, kan ik dan gewoon bellen om hem weer te activeren?? en wat moet ik dan zeggen???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heeren, heeren.

lees de regels eens, en stop dus s.v.p. met het bedelen om werkende files. <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

Het is niet al te ingewikkeld om via zoekmachines tientallen sites te vinden waar je wordt doodgegooid met files en key's. Ik sta er regelmatig verbaasd van.

 

ik zal er nog een schepje bovenop doen. ga naar www.google.nl of .com, maakt niet teveel uit.

geef als zoekopdracht bv. hexfiles, of hex bin, of hexfiles gevolgd door het type ontvanger wat je gebruikt. resultaat niet naar tevredenheid ?

probeer een andere zoekmachine.

 

Het proggen van een kaartje kunnen jullie wel zelf ?

 

Oh ja, in de up/download staan soms ook de gekste files. heb je nu wat wat je met anderen wilt delen omdat het misschien interessant is, dump het dan daar, of vraag of iemand het daar voor je dumpt. hiermee voorkom je het "ikke ook" effect misschien.

 

Heb je nu werkende files, wees hier dan zuinig op, en pas de keys zelf maandelijks even aan. Dit kan al vanaf einde eerste week nieuwe maand, en zal zeker ergernissen bij jullie, en zeer zeker bij mij voorkomen.

 

Ik hoop dat jullie begrip voor dit enigszins stekelige antwoord kunnen opbrengen.

Succes,

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad een stekelig antwoord Prutsie!

Mensen met een non-patched receiver wordt het de laatste tijd wel moeilijk gemaakt door dehoge frequentie van attacks!

Indien eenmaal een werkende file is gevonden, staat een volgende attack vrij snel het kijkplezier in de weg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt doerak, het werkt tegenwoordig nog maar +/- 1 week en hopla weer een atack.

En dan gaan we allemaal dezelfde files gebruiken (degene wie het eerst werken). Ik neem aan dat ze bij C+ ook niet helemaal gek zijn, en proberen die file weer plat te krijgen. <img border="0" title="" alt="[Kwaad]" src="images/icons/mad.gif" />

 

Met de pic2 en bepaalde software.... werkt het overigens wel <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" /> ik ga de file niet noemen.

Alleen om C+ niet te helpen <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

sympatiek hoor ;-)

kijk bedelen om files okok dat vind ik niet altijd even ok. Kijk ik heb een echostar dsb9800 met gepatchte cam en ik update de keys en het gaat goed (best leuk hoor , pw, kiosk, alleen taq krijg ik nog niet open). Alleen een kennis die een beetje van mij afhankelijk is die heeft dus een echostar dsb2000 seca ontvanger waarvoor ik tot nu toe altijd zelf de keys kon updaten, echter dat is nu dus NIET meer aan de orde, omdat er gewoon geen ene fileset meer werkt voor goldcard of funcard. overigens is die dsb2000 naar mijn weten ook nog niet te patchen, ik kan daar in iedergeval niks over vinden. Daarom vraag ik hier gewoon of iemand het wel werkend heeft. En als die file dan gewoon hier in de up/download of bij de eend ofzo komt te staan is er niks aan de hand, toch?

Ik ga maar weer verder zoeken, in iedergeval thx voor jullie begrip ;-) en het zal wel weer goedkomen. Die kennis van me kan in iedergeval naar bvn tv kijken dus dat is al heel wat. Henny stoel is best een lekker ding hoor !!!!

 

gr.,

 

willempie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb er momenteel 3 stuks hier staan, nu werken de standaard kanalen, met uitsluiting van de rood en blauw die wel werken maar om de minuut of zo tijdelijk, voor 10 a 15 sec op zwart gaan en daarna wel weer terug komen.

Het is erg jammer daar deze recievers van Nederlanders zijn die zelf geen abbo kunnen nemen daar ze hier wonen en het kleie kijkplezier is hun da ook afgenomen.

Ze hebben jammergenoeg niet goed geluisterd welke reciever te kopen want dan hadden ze nooit deze gekocht!\Mocht iemand een file hebben die werkt stuur me svp iets op per pm maak je 4 Nederlanders in Macedonie zeer blij!

<img border="0" alt="[biertje??]" title="" src="graemlins/bavaria.gif" />

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik ook zelfde problemen met een kennis die deze ontvanger heeft. Elke keer als ik 'n werkend kaartje hebt valt ie na een week weer uit. Mocht iemand iets hebben wat gewoon met een maandelijkse keyupdate blijft werken; ik houd me aanbevolen.

 

Gr. Exposure.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn beleving is dat een canal+ slechts een beperkt aantal attacks tegelijkertijd kan uitvoeren. Ik had begin maart een kaart geprogt met maart en april keys. Na de attack van begin maart draait de kaart gewoon weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...