Ga naar inhoud


motor error graag uw medewerking


Gast

Aanbevolen berichten

geachte heer/mevrouw graag hierbij wil ik u mededelen dat ik gebruik maak van een echostar 3000 ip viaccess maar wat is nu de probleem in de eerste instantie deed het motor niet daarna heb ik een kijkje acher het ontvanger gedaan en bleek een kabel los te zitten nu heb ik het kabeltje terug gezet waar ik dachte te horen zitten daarnaast heb ik gelijk gekeken of ie wel draaid maar niet heus helaas krijg ik het melding met motor error wat wil dat zeggen en hoe is het op telossen beste technische mensen uw advies graag.

 

met vriendelijk groeten.

Link naar reactie
Delen op andere sites


@haddo,

 

In een van jouw oude postings zag ik dat je

in november 2001 ook al motorproblemen had.

Heeft de motor wel goed gedraaid van

november 2001 tot nu, mei 2002?

 

En welke motor heb je eigenlijk?

Is het misschien een Jaeger 99?

 

Groeten,

 

sattaz

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja,inderdaad (u bent zeker bij bij de les compliment.) nogmaals hij was op repearatie geweest en na het repearatie heeft ie het goed gedaan tot een paar dagen toe. vandaag had ik tijd dus dacht ik even op mijn gemak gelijk oplossen maar tot nu toe vraag ik mijn eigen af hoe ik het beste het motor kan controleren of het ook wel daadwerkelijk aan de motor ligt.want de ontvanger geeft wel aan dat ie wel wil draaien want je hoort telkens klik klik geluid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En welke motor heb je eigenlijk?

 

helaas kan ik u niet duidelijke informatie geven over het exacte motor maar ik probeer het letterlijk te beschrijven hij is langwerpig en grijs van kleur en heeft bij het motorkapje zwarte beschermpkapje hopelijk ben ik een beetje duidelijk mijn escuses hier voor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

een ACTUATOR dus. <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

en voor de volgende keer 1 keer posten is genoeg hoor de andere heb ik verwijdert.!!!!

 

<small>[ 19-05-2002, 00:51: Bericht gewijzigd door: 19sc001 ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb je de draadjes goed zitten pulse en gnd.

want als de ontvanger wil draaien en de motor zit niet goed aangesloten dan klikt hij inderdaad. ook kan het reed contact in de actuator kapot zijn mischien sluiting?

 

gr .BOGIE.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...