Ga naar inhoud


Eredivisiekanaal gaat 10 euro per maand kosten!!!


dommelsch_fan

Aanbevolen berichten


  • Reacties 1.1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Je denkt te makkelijk... ben ik bang.

 

Ben je meer gaan betalen voor/door het toevoegen van het tele2 voetbal pakket? Tele2 voetbal is inmiddels gestopt, dus de zender valt uit je pakket weg. Er komt nieuw live voetbal in de plaats welke niks met tele2 te maken had en hoezo zou je nu dan recht hebben op een vervangend voetbal kanaal?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

volgens mij was het ook groot nieuws hier en op andere plaatsen toen CDS besloot de Tele2 kanalen toe te voegen aan het entertainment en het toppakket?

Begrijp me goed, als ik een top pakket zou hebben, over overgestapt zou zijn naar entertainment voor het voetbal, zou ik me misschien ook genaaid voelen, maar voor alle andere abonnees is het echt geen slecht aanbod

Dreambox 8000 HD PVR met 1.5 tb hdd

Dreambox 800se HD PVR met 320 gb hdd

Wavefrontier T55 astra 1,2,3 hotbird

Linux server

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

PRIJSVERLAGING TELE2 VOETBAL

Met ingang van 16 januari 2007 voegt CanalDigitaal Tele2 Voetbal toe aan het Combi-pakket, Entertainment-pakket en het Top-pakket. Nieuwe en bestaande klanten van CanalDigitaal krijgen zo toegang tot de live uitzendingen van het beste voetbal uit de Nederlandse Eredivisie.

 

Hiermee wordt het nog aantrekkelijker om via de satelliet digitale televisie te kijken. Voor abonnees die al een apart Tele2 abonnement hebben, wordt per 1 maart 2007 de prijs gehalveerd naar 9,95 euro per maand.

 

De voetbaluitzendingen van Tele2 Voetbal zijn al sinds het begin van de zender te ontvangen via de ASTRA-satelliet. Om meer schotelbezitters toegang te bieden tot de voetbalprogramma's van Tele2, hebben het telecombedrijf Tele2-Versatel en CanalDigitaal nie uwe afspraken gemaakt. Deze afspraken hebben geleid tot de uitbreiding van genoemde zenderpakketten met live Nederlands Eredivisie voetbal,en de prijsverlaging voor nieuwe en bestaande abonnees.

 

 

Dit betekent voor u als klant:

 

- Tele2 Voetbal wordt per 16 januari opgenomen in het Entertainment-pakket, Combi-pakket enTop-pakket.

 

- Tele2 Voetbal als los pakket wordt per 1 maart 9,95 euro per maand. Klanten die in januari het Tele2-pakket aanschaffen betalen de eerste maand nog 19,95!

 

Gezocht en gevonden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je een premium kanaal dat voor anderen 9,95 er zonder verhoging van abonnementkosten bij krijgt is het volgens mij gewoon gratis.

 

Maar goed daar verschillen wij van mening over. Dat kan en dat mag maar ik ga nu niet meer verder tik/tak spelletje. We zullen daar waarschijnlijk nooit uitkomen.

 

Daarnaast zouden er heel goed afspraken gemaakt kunnen zijn met Tele2 om dit gratis te kunnen doen. Dat deed Chellomedia ook met Sport1 via de kabel bij Ziggo en UPC. En wellicht wil ECV dit met Eredivisie Live niet en wil men gewoon voor elke abonnee die kan kijken geld zien.

 

 

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: allez l'om
live voetbal is nooit gratis, als geste heeft CD Tele2 voetbal toegevoegd aan bepaalde pakketten. Overal moet je betalen voor live voetbal, en in vergelijking met andere aanbieders is CD nog niet eens zo duur. Maar goed, als je je wil abonneren doe je dat, als je dat niet wilt doe je het niet, zo simpel is het.
Dit vind ik dus bullshit. Als ik je nu eens vertel dat ik een abonnement ben aangegaan omdat Tele2 in dat pakket zat en nu dan weer eens 10 euro extra zou moeten gaan betalen om voetbal te blijven kijken????? Ik weet al wat ik ga doen. Namelijk teruggaan naar het basispakket. Als ik ga wachten totdat die brief eindelijk eens in mijn brievenbus valt kan ik namelijk niet meer terug omdat ik dan te laat ben met opzeggen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Denk je nu nog echt dat cds vanaf 16 januari 2007 een gratis actie heeft gehad.?

Daar is toch echt niets over te vinden op het internet en ook niet in de mededeling van canaldigitaal die je nu zelf ook hebt kunnen lezen.

Is natuurlijk niet leuk voor je dat je je bewering niet hard kan maken maar zo laat je je toch wel in de kaart kijken.

 

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan is het bij Ziggo/UPC ook misleiding. Daar kwam het gratis bij Sport1...

 

Dat het voetbal via Tele2 opeens zo goedkoop werd dat CDS het gratis kon doen vanaf het Combi/Entertainment pakket dat was bijna 1 1/2 jaar mazzal. Helaas wordt het nu voor het voetbal dokken. En dat is het overal...

 

Zelfs bij Tele-2 had je het vroeger voor 39.95(!) Nu 54.95 na de proefperiode...

Binnenkort is bijna alles in MPEG4 bij CanalDigitaal... je SD ontvanger kan dus in de Kliko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Johan,wil je het gewoon niet snappen!!!!!

Je kreeg als je al een entertainment- top- of combipakket had gratis erbij dat staat gewoon in die tekst, wat voor een bewijzen wil je nog meer !!

 

Als je 1 van die paketten hebt genomen voor het voetbal, kan ik me voorstellen dat je niet blij ervan wordt, maar als cds nu eenmaal ook meer moet betalen voor het voetbal, betekend dit automatisch dat de klant meer gaat betalen.

 

Had je bij de kabel sport1 genomen omdat tele2 erbij was gekomen, heb je hetzelfde probleem!!!!!!!!!!!!!!

 

Gr.Roymar

Mutant HD2400,Vu+ Duo, Xtrend ET6000, 2x Relook 400s,

Skystar2 en Wavefield  WV85THDS schotel 1W/5E/9-10E/13E/19.2E/23.5E/28.2E en de satellietmeter Xsarius HD easy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geen probleem opzeggen die handel.Als ik een basispakket of familiepakket plus eredivisie live neem betaal ik ongeveer hetzelfde dan dat ik nu doe dan maar geen natuurfilms. Het zou Canaldigitaal overigens netjes staan als zij daar hun leden een beetje in tegemoet zouden treden ook als ze dus nog een contract hebben voor bijvoorbeeld een half jaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: roymar
Johan,wil je het gewoon niet snappen!!!!!

Gr.Roymar


Ik snap het best, en kan die vraag ook aan jou stellen, snap jij het wel.?
Een prijs verhoging kan ik billijken, daar kom je niet omheen, alles wordt duurder.
Maar mensen minder kanalen bieden voor dezelfde prijs is geen prijsverhoging maar een pakket aanbieden van mindere kwaliteit, kwantiteit en diversiteit voor hetzelfde geld.
En dat kan niet zo zijn onder het mom dat de kanalen zogenaamd en aangetoond onjuist, toch maar gratis waren ......

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...