Ga naar inhoud


noepg lukt niet


Gast

Aanbevolen berichten

ik heb een dsx7071 met v7, ik probeer de noepg erin te zetten maar het lukt me niet. ik volg stap voor stap hoe het is beschreven op prachtige <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" /> site van marc. maar als ik druk op "File-->EE" dan zegt hij: EEPROM.BIN NOT FOUND! nochtans staat die in de nieuwe map samen met declink. Wat doe ik verkeerd??

in het scherm van declink "EEPROM Data command 06 or 27" staat links bovenaan: "PAGE 0, -READ+" met ik daar normaal ook iets aan veranderen of moet daar niets aan gedaan worden? Wie weet raad? ik zal waarschijnlijk ergens iets over het hoofd zien maar weet niet wat.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Kan het zijn dat als hij gepacht is met v7 dat er automatisch al een no epg inzit? en indien het niet zo is kan ik dan met serial exe enkel de no epg veranderen zonder de flash.bin terug te moeten laden? <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik begrijp het niet, hij blijft maar zeggen "EEPROM.BIN NOT FOUND!" maar hij staat in dezelfde map als declink en de naam is veranderd EEPROM.BIN. wie weet raad op mijn vraag zo moeilijk kan het niet zijn, de v7 erin zetten ging probleemloos maar de noepg lukt me niet. wie helpt met goede raad?

alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je in windows de extensies van een file niet laat zien, dan heet eeprom.bin eeprom. Als je dan later de file aanpast in eeprom.bin heet hij eigenlijk eeprom.bin.bin en zal het programma hem niet vinden. Ik zet dus altijd bij de mapinstelling "Beeld" bekende extensies verbergen weer uit, zodat hij de file inclusief extensies laat zien.

Ik neem aan dat je de rest van de nam "eeprom" goed gespeld hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hartelijk dank John K het probleem is opgelost, inderdaad gewoon naam veranderen in "eeprom" en niet in "eeprom.bin"! dank voor je goede raad en ook voor de anderen die hebben gereageerd!

 

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit werkt wel, maar toch is het duidelijker als je de extensies in windows laat zien (WYSIWYG).

Voor hetzelfde geld heft de eeprom de volgende keer geen extensie en dan heet hij gewoon eeprom, waardoor het weer mislukt. Of hij heet eeprom.zip of zo. Deze wordt dan ook getoond als "eeprom".

Echt, het makkelijkste is om de extensies onder windows altijd te laten zien. Dit is een eenmalige handeling die ik altijd doe als in windows installeer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...