Ga naar inhoud


PERSBERICHT - EREDIVISIE LIVE VIA CANALDIGITAAL


Johan45

Aanbevolen berichten

Maarsbergen, 31 juli 2008

Voetbalkanaal vanaf 29 augustus ook via satelliet

Eredivisie Live bereikt akkoord met CanalDigitaal

 

MAARSBERGEN – Eredivisie Live en CanalDigitaal hebben vandaag overeenstemming bereikt over de uitzending van het voetbalkanaal via de ASTRA-satelliet. Hiermee is het voetbalplatform vanaf vrijdag 29 augustus aanstaande bij alle grote distributiepartijen beschikbaar. Eredivisie Live is het digitale kanaal van de clubs, waarop de livewedstrijden van de Eredivisie centraal staan.

 

Alex Tielbeke, directeur van de Eredivisie CV (ECV) toont zich verheugd over de overeenkomst: “Eén van de belangrijkste doelstellingen van het kanaal is brede toegankelijkheid van de livewedstrijden. De Eredivisie is een prachtige competitie, met aantrekkelijk voetbal en talentvolle voetballers. Van de clubs voor de fans en dat willen we aan zoveel mogelijk mensen laten zien; óók via de satelliet. Daarom is de overeenkomst met CanalDigitaal voor ons van grote waarde.”

 

De abonnementsprijzen voor de ontvangst van Eredivisie Live via CanalDigitaal worden in de komende weken bekend gemaakt. Voetballiefhebbers kunnen zich via www.canaldigitaal.nl/eredivisielive inschrijven voor meer informatie. Klanten zullen in ieder geval kunnen profiteren van aantrekkelijke bundels met andere kanalen. Hierover worden de klanten van de satelliettelevisie aanbieder binnenkort geïnformeerd.

 

Kees Färber, algemeen directeur van CanalDigitaal over het akkoord: “Het live eredivisie voetbal is al meer dan 10 jaar onafgebroken via CanalDigitaal satellietuitzendingen te ontvangen. Het is goed nieuws voor onze klanten dat we deze traditie voortzetten.”

 

Eredivisie Live is het resultaat van de beslissing van de Eredivisieclubs om voor de exploitatie van de livewedstrijden een eigen kanaal op te zetten (nadat voor het pakket samenvattingen en radio al een akkoord werd bereikt met de NOS). De clubs zijn daarvoor een samenwerking aangegaan met Endemol, die als minderheidsaandeelhouder tot het initiatief toetrad.

 

Eredivisie Live is 7 dagen per week te zien. Behalve de livewedstrijden brengt het kanaal een afwisselende programmering met ondermeer aandacht voor de couleur locale van de clubs. Voor de studiopresentatie, het wedstrijdcommentaar, de verslaggeving en de analyses heeft Eredivisie Live de volgende namen vastgelegd: Gary Lineker, Theo Reitsma, Humberto Tan, Jan Joost van Gangelen, Leo Driessen, Jan van Halst, Mario Been, Barbara Barend, Ron de Rijk, Mark van Rijswijk en Michiel Teeling. Ook achter de schermen heeft het kanaal zich verzekerd van vooraanstaande specialisten, waaronder de van Studio Sport bekende regisseur Martijn Lindenberg: een autoriteit op het gebied van wedstrijdregistratie.

 

Bron

 

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 128
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

In de nieuwsbrief van CD staat dat ze verwachten 4 augustus meer details naar buiten te kunnen brengen.Daar zal dan ook de prijs wel ter sprake komen.Even wachten dus nog.Maar het begin is er inderdaad Johan.

Dreambox 7020,Dreambox 500s,Dreambox 800 en div weersatelliet ontvangers.

Ik rommel maar wat aan en.......soms lukt het ook nog.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yep, er is vooruitgang...

Hier een gedeelte uit de nieuwsbrief betreffende Eredivisie Live.

 

Citaat:
EREDIVISIEVOETBAL BIJ CANALDIGITAAL

 

CanalDigitaal is verheugd te kunnen melden dat u als abonnee van CanalDigitaal met ingang van 29 augustus 2008 ook van Eredivisie Live kunt genieten.

 

Wij verwachten in de week van 4 augustus 2008 meer details bekend te kunnen maken over het ontvangen van Eredivisie Live via CanalDigitaal.

 

Blijf op de hoogte!

Surf direct naar www.canaldigitaal.nl/eredivisielive.

 

U kunt zich inschrijven voor meer informatie per e-mail, zodra meer details bekend zijn. Houd ook de webpagina www.canaldigitaal.nl/eredivisielive goed in de gaten voor meer informatie.

 

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: jansensat
Wat gebeurd er met het Tele2 voetbal abbo?


Daar heb ik een mail van gehad tele2 en daarin staat dat ik gewoon zoals voorheen alle live duels kan volgen dus er verandert bij tele2 voetbal abbonees niets .

Cheers DJ
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kanaaldigitaal zegt toch wat anders:

 

Citaat:

6. Ik ontvang nu Tele2 Voetbal via CanalDigitaal. Wordt dit automatisch omgezet naar de nieuwe zender Eredivisie Live?

Alle abonnees van CanalDigitaal die op dit moment een abonnement hebben op Tele2 Voetbal, of Tele2 Voetbal ontvangen in hun zenderpakket, ontvangen op korte termijn een brief van CanalDigitaal.

 

In deze brief wordt u geïnformeerd over de ontwikkelingen rond Eredivisie Live en wat de mogelijkheden zijn voor het ontvangen van Eredivisie Live met uw Tele2 Voetbal-pakket of een ander zenderpakket.

 

U ontvangt deze brief vóór de start van de nieuwe competitie, zodat u helemaal gereed bent voor de eerste wedstrijd die wordt uitgezonden via Eredivisie Live.

 

Wanneer u op dit moment Tele2 Voetbal ontvangt, adviseren wij u deze brief even af te wachten. U hoeft zich vooral geen zorgen te maken.

 

Bron: http://www.canaldigitaal.nl/web/2008/eredivisielive/veelgestelde-vragen.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij het begin van Tele 2 was het Eredivisievoetbal ook zo prijzig.

Later zijn ze tot de conclusie gekomen dat met die hoge prijzen er weinig animo voor is.

 

Moeten ze nu, drie jaar later, weer het wiel opnieuw uitvinden??!!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Tele2 TV gebruiker,

Gooooaaaaal! Tele2 blijft het Eredivisie voetbal uitzenden, dus ook komend seizoen hoeft u geen wedstrijd meer te missen!

 

 

Maar er is meer, voetbalprogramma's met o.a. Humberto Tan en Jan van Halst en elke werkdag een dagafsluiting van Johan Derksen en Wilfred Genee die op geheel eigen wijze het nieuws van de dag doornemen. Allemaal via Tele2 TV Gold Eredivisie Live!

 

U heeft al voetbal in uw pakket?

Voor u als trouwe Tele2 voetbal klant verandert er helemaal niets! Dit betekent dat u ook komend voetbalseizoen gewoon álle Eredivisiewedstrijden live kunt volgend via Tele2 TV.

 

U heeft nog geen voetbal in uw pakket?

En u wilt komend seizoen toch van alle Eredivisie Live wedstrijden genieten? Dat kan! U kunt nu overstappen naar Tele2 TV Gold Eredivisie Live. Nu de eerste 6 maanden geen € 54,90 maar € 44,90. Dat betekent € 60,- voordeel. Natuurlijk behoudt u ook razendsnel internet tot 20Mb/s, voordelig bellen en televisie met Video on demand! Daar bovenop ontvangt u van ons € 10,- GRATIS videotegoed. Typisch Tele2!

 

Kortom, als trouwe klant van Tele2 TV hoeft u ook komend voetbalseizoen geen wedstrijd meer te missen!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: djdakman
Beste Tele2 TV gebruiker,
Gooooaaaaal! Tele2 blijft het Eredivisie voetbal uitzenden, dus ook komend seizoen hoeft u geen wedstrijd meer te missen!

Dit hele verhaal slaat op Tele2 ADSL en NIET op Tele2Voebal wat vorige seizoen op de satelliet te ontvangen was.

Het is wat ingewikkeld, maar Tele 2 is nu gestopt met satelliet uitzendingen.
Het nieuwe "Eredivisie kanaal" gaat door CSD verspreid worden via satelliet.
Nadere bijzonderheden (prijs/pakket/kanaalen) volgen nog
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je hoeft denk ik ook niets te doen als oud tele2 abbo houder.

Dit is de groep mensen waar CD het eerst op mikt.

Verder zal het succes van het eredivisie kanaal inderdaad zeker ook van de prijs afhangen daar heb je gelijk in Pieter.

Dreambox 7020,Dreambox 500s,Dreambox 800 en div weersatelliet ontvangers.

Ik rommel maar wat aan en.......soms lukt het ook nog.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...