Ga naar inhoud


V8: Hoe zoek ik kanalen boven de '999'


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ik heb nu Versie 8 allcam op mijn 5816; samen met de funcard lijkt dit allemaal goed te werken.

De 'normale' Seca zaken werken weer en ook heb ik een Premiere sport kanaal gezien (redelijk omslachtig, maar goed ...).

 

Kortom: ik heb het gevoel dat ik op de goede weg ben <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

 

Nu kon ik met mijn Versie 5 ook kanalen vinden die op mijn ontvanger tussen de 999 en 1250 lagen, waarna iik deze kanalen kon verplaatsen en iedereen was blij.

 

Vragen:

* Heb ik met versie 8 ook de mogelijkheid om kanalen te vinden tussen de 999 en 1250? Hier zit o.a. de ORF (waar ik een beetje in ben geinteresseerd).

 

* Ik geloof dat het ook mogelijk is om een komplete 'standaard' zenderlijst op mijn ontvanger te installeren. Wat heb ik hiervoor nodig?

 

Alvast bedankt vood de moeite.

--

Hank

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hels in v8 kun je niet boven de 999 kanalen komen! Of je verwijderd alles wat je niet leuk lijkt en dan kanalen toevoegen, maar dan krijg je natuurlijk altijd eerst die verwijderde kanalen terug en dat wil je net niet, bovendien gooi je misschien kanalen weg die je net niet weg moet gooien.

 

Beste is bij deze encyclopedie eens te gaan snuffelen en met het programmatje declink een mooie settingslijst in je flips te flashen (zit ORF ook bij)

 

Groeten, John.

 

<small>[ 06-04-2002, 18:27: Bericht gewijzigd door: 4tover ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...