Ga naar inhoud


Andere frequenties Philips 5816/33


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb mijn philips dst 5816/33 nu ingesteld op Astra 1G (de standaard-instelling) Kan ik de frequentie aanpassen als ik een bepaalde zender wil ontvangen, zonder dat de reeds ingestelde kanalen verdwijnen ? Of moet ik dan telkens elk kanaal dat ik wil hebben handmatig de frequentie invullen ? Ik heb een goldkaart.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb een jaar geleden zo'n tuner gehad, maar inmiddels ingeruild voor een hummie, maar volgens mij kan je toch ook gewoon automatich laten zoeken en zenders toevoegen, zonder dat je alle andere zenders kwijt raakt.

 

Suuc7

Link naar reactie
Delen op andere sites

om de schotel thuis geaccepteerd te krijgen :-) moet ik de disneychannels en cartoon network erop krijgen. De goldkaart is geprogrammeerd en ik krijg canal+ b/r, the studio en xzone. De disneychannels en cartoon network niet. Heb een aantal zenders verwijderd, vervolgens de frequentie ingevuld waarop de disneychannels zitten, vervolgens zenders toevoegen gedaan. Hij vindt de disneychannels dan wel, alleen heb ik geen beeld. Misschien nieuwe keys erop zetten ? De andere pay-zenders krijg ik wel. Vreemd hoor. Wie heeft de oplossing ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Rob1981: johan heeft gelijk; heb gister een honderd zenders verwijderd en daarna weer nieuwe laten zoeken op een bepaalde frequenties. De gevonden zenders zette hij achteraan erbij. Probleem waar ik mee zit is dat ik geen beeld heb. Heb zojuist de keys bekeken met picbined en deze zijn allemaal goed. Wat o wat kan er toch fout zijn. Als ik de kaart bij een kennis erin doe, ontvangt ie wel. Het enieg verschil is dat hij een dubbele kop heeft (voor hotbird)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weer wat geleerd vandaag, <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

ik zal toen wel iets fout gedaan hebben met het toevoegen.

 

Heb je nog wel andere kanalen die het doen?

Of heb je alleen maar zwart beeld?

En de fta, als de fta het wel doen, dan weet je dat het aan de files ligt, en als die het ook niet doen dan is er iets anders aan de hand.

Misschien effe proberen met een orginele kaart.

Groeten Rob1981

Dreambox PVR600 {gemini 4}

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet welke versie je hebt en of je een NO-EPG eeprom erin hebt.

De 5816 /33 is serieel te patchen naar V9 inclusief eeprom. (Zie site van M. Zeguers)

Met de goede keys heb je gegarandeerd goed beeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste John,

Ik denk dat je gelijk hebt. Heb inmiddels uitgevonden dat ik 6072v9 moet hebben. Twijfel alleen of ik deze serieel of met lookerflash zal patchen. Ik kan nergens een uitleg van lookerflash vinden en Marc is er geen voorstander van. Weet iemand een uitleg te vinden ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook een 5816 /33 en ook gepatchted naar V7,

V8 en nu naar V9.

V9 is echt de moeite waard. Met het goede abonnement zowat alles te ontvangen !

Ik patch serieel met serial.exe zoals bij Zeguers beschreven. Altijd de eerste keer kijken of je echt de 6072 hebt (Middels zoeken op string "DSX"

in flash.bin die gedumpt wordt met secaboxer).

Daarna heb ik altijd de 6072 versie genomen zonder problemen. 's-avonds opstarten, 's-morgens is hij klaar (duurt 4.5 uur).

Als je ook de bijbehorende eeprom incl. settings dan erna erin laadt (Op menu van serial.exe, duurt maar een minuutje) , en een funcard van Hutsefruts programmeert, gaat er een wereld voor je open. Heb je alelen een goldcard dan is het wat minder. (Volgens mij alleen de seca zenders, en dus geen cinedom,mmov,premiere,F1, maar weet dat niet 100% zeker)

Success ermee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

John K,

wat bedoel je met een funkaart van Hutsefruts ? Heb vannacht gepatched naar v9.5 maar kan de disneychannels nog steeds niet aan. Heb een goldkaart, ligt het daar dan aan ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...