Ga naar inhoud


Krijg phil niet alcam ?


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo Satters, Ik heb een probleem met mn deco ik krijg hem niet alcam.Heb hem seriele gepacht 9.6 en setting van M-Z maar hij werkt alleen op seca. HELP . Tuppe-They.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Vijfje,bedankt voor je bericht.Ik gebruik een funkaart,verschillende codes geprobeert .Gisteren de setting veranderd was al beter had weer antennesignaal,de codes voor de kaart nog niet. BVD TUPPE-THEY

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Sun-Sun en Punkie!

 

Ik heb inderdaad de codes van Hutsefruts al geprobeert. Later heb ik nog eens de zenderlijst van M-Z erop gezet maar hiermee is het probleem helaas niet opgelost. Nog andere suggesties? <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" />

 

Groetjes Tuppe They

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas Memphisflash! Ik kan hem wel naar beta switchen maar ik krijg geen beta kanalen door. Welke zenders zijn bv. beta? Dan kan ik ze nog eens controleren. Naar andere coderingen kan ik ook switchen maar die krijg ik ook niet door, behalve SECA. Als ik naar andere coderingen switch krijg ik SECA ook niet meer door.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo allemaal

 

klink misschien gek maar ik had het zelfde probleem ,ik heb toen de v9.6 er weet opnieuw in gezet en gelijk en nieuwe settingslijst van m-z en nu werkt het wel zo als het hoort.

 

>>> als je het niet door geeft weten ze het ook niet.

 

ps.geen kanalen laten zoeken.

>>>> ik ben altijd blij dat er mensen zijn die er meer van begrijpen <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Sjaak,Daar had ik ook al aangedacht maar er weer 5uur op wachten,is ook niks.Daarom dacht ik misschien weet iemand een andere oplossing. Bedankt voor de reactie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je de nieuwste v9.6(a) erin hebt zie je aan de kleur van je infobalk welke codering er gebruikt wordt.Rood voor seca, blauw voor Beta. De Premiere(F1/Erotic/direct)zijn oa in Beta.

Met Lookerflash zet je hem erin in 100 minuten.(Geen 5 uur anders staat je snelheid niet op 11500)

Vergeet natuurlijk de eeprom niet. Met de laatste flash incl. de nieuwste settings moet het gewoon werken, zoniet moet je toch even andere files proberen.

 

Suc6

MEMPHISFLASH

(groeten uit Kelpen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt Memphis,

 

Ik zal hem begin volgende week opnieuw patchen. Ik ben namelijk een weekendje (camping bij Herkenbosch) weg. Als ik terug kom zal ik hem patchen ik zal wel posten hoe het is gegaan. Is er iemand in de buurt (omg. Sittard)die een OSLink heeft die hem dan nog zou kunnen redden als het mislukt.

 

Tot volgende week,

Tuppe They

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Satters, ik ben weer terug <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" /> !

 

Ik heb nog eens een beetje op internet gezocht en het programma Lookerflash heb ik gevonden. Omdat ik niet zo ervaren ben in het omgaan met dit soort programma's wou ik jullie vragen of iemand een soort handleiding of een stappenplan heeft hoe ik mijn decoder moet patchen met behulp van Lookerflash. Ik kan nergens een handleiding vinden namelijk en het apparaat updaten zonder handleiding of wat dan ook is me een beetje te link. Kan iemand me helpen? <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" />

 

Alvast bedankt!

Tuppe They

Link naar reactie
Delen op andere sites

met de laatste 5-in-1 hutsefruts erin moet alles werken. heb ze gister geladen en heb geen enkel probleem, ook niet met de premiere-zenders. ik vind het wel jammer dat ik geen engels kan aanzetten bij premiere, maar ja dat is duitsers eigen, net als dat eikelige nasynchoniseren. Je moet wel een funcard hebben trouwens.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...