Ga naar inhoud


[DM500+] Meten met twee maten


Gast Eric2008

Aanbevolen berichten

In mijn eerste post op dit forum (http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/1569472#Post1569472) vroeg ik naar het opzetten van een LAN verbinding met mijn Dreambox DM500+. Ik kreeg hier razendsnel een passend antwoord waarvoor nogmaals mijn dank.

In een eerder onderwerp over het flashen van de DM500+ (http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/1549879#Post1549879) werd suggestief vermeld dat er nog veel meer kan dan kijken naar standaard Canaldigitaal kanalen alleen.

Op het moment dat ik hiernaar vraag in mijn eerdere post wordt er kribbig geantwoord dat er op dit forum niet over "wan-sharing" (??) gediscussierd wordt en prompt wordt mijn post afgesloten.

Op het Humax forum staat echter een stap-voor-stap handleiding (http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/757030#Post757030) waarin in detail wordt verteld hoe je een kaart vrijschakelt. Is dit op sat4all wel toegestaan en mijn vraag over wat er nog meer kan met een Dreambod niet?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat topic is bijna antiek en daarmee kan je met zekerheid geen zenders "vrijschakelen".

Omdat jij niet wilt dat wij met twee maten meten, ben ik nu helaas genoodzaakt je account te verwijderen. Zoveel overtredingen van onze huisregels met slechts 6 berichten betekend account verwijderen zodat je tijdens het eventueel opnieuw registreren onze huisregels even kunt lezen. Let met name op het deel waar uitgelegd is hoe je in bezwaar kunt gaan op beslissingen genomen door een moderator:-)

 

Ron

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...