Ga naar inhoud


Hoe krijg ik beeld op premiere


Gast

Aanbevolen berichten

Mischien wel een hele domme vraag, maar ik stel hem toch <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

Ik heb mijn Philips nu naar versie 9,6 gu update, mijn sat staat gericht op de astra, maar ik krijg geen beeld op premiere. Wat doe ik fout? Zijn er uberhaupt wel keys voor handen? Ik heb onderhand een hele boel files geprobeert. weet iemand raad?

 

<small>[ 04-06-2002, 09:23: Bericht gewijzigd door: monderman ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites


met mijn huidige goldcard lukt het dus niet? betekend dat dan dat ik altijd moet wisselen met twee kaartjes, goldcard en funcard? En ik zal tevens een andere programeer setje moete kopen neem ik aan, want met mijn hiudige golkdprogrammer kan ik volgens mij alleen maar goldcards programeren, of niet?

 

en weet iemand ook toevallig welke kanalen allemaal met funcard werken

 

Alvast bedankt voor jullie antwoord

 

<small>[ 03-06-2002, 13:28: Bericht gewijzigd door: monderman ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Monderman

Ik wil niet vervelend doen, als je de moeite neemt om veel sites te bestuderen en het in je op te nemen, dan weet je:

-dat het verschil tussen funkaarten en goldkaarten het geheugen is

- dat je daar bepaalde software en programmer voor nodig hebt

- dat je voor premiere een funkaart moet hebben omdat premiere in Beta uitzendt en seca is nu eenmaal geen beta

- dat een funkaart uitgebreider is dan een goldkaart en dat je dus ook gewoon seca kunt ontvangen.

- ik kan je de volgende sites geven ter info:

allereerst: http://satpages.sat4all.com/

dan voor philips: www.zeguers.be (oftewel M_Z)

dan voor de files: http://62.163.156.94/ (oftewel hutsefruts)

 

Tot slot:

Begrijp me niet verkeerd: Iedereen moet het leren, ook ik heb e.e.a. moeten leren en weet nog lang niet alles. Vragen is dus goed en daar is deze site ook voor. Het is alleen voor iedereen beter om eerst zoveel mogelijk kennis te vergaren; dan kun je misschien ook iemand anders helpen, en dat is ook heel leuk !

 

Succes ermee !

Link naar reactie
Delen op andere sites

@jimmy

 

Lees jij de pagina's van duwgati ook maar weer eens door want je haalt wat dingen door elkaar.

 

Betacrypt kun je prima met een goldcard bekijken en funcard is dus niet verplicht.

 

Het is mogelijk om op een goldcard irseto = irdeto/betacrypt en seca codes te plaatsen. Optimaal is het niet want het geheugen is beperkt.

Dat kan dus inhouden dat niet alle kanalen losgaan domweg omdat er te weinig geheugen is op de kaart om alle keys te plaatsen.

 

Verschil tussen gold en fun is niet alleen het geheugen, de processors zijn ook anders. Het is wel zo dat fun meer coderingen aankan doordat zijn geheugen wat royaler is. Echter de picsoftware moet dit wel ondersteunen.

 

Nou probeer ze! Ik heb goede ervaring met sleutelboer satkoos dus probeer daar eens wat recent experimenteel materiaal op te halen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik heb al een hoop van deze sites doorgelezen, aangezien ik al meer dan een jaar bezig ben met mijn goldwafer. En ik was blij dat ik eindelijk een beetje begreep hoe ik dit werkend kreeg voor seca, nu ben ik op het punt gekomen dat ik zelf mijn files kan updaten met de nieuwe keys.

 

Maar nu ik mijn philips naar versie 9,6 heb ge-update. Ben ik benieuwd of ik ook de extra mogenlijkheden die dat opbrengt kan uitbuiten. Maar ik zie eigenlijk nergens files voor mijn seca kaartje waar ik mijn normale keys kan houden en tevens een extra lijntje kan toevoegen voor de Irdetto providers.

 

Maar goed zal wel weer een tijdje duren, voordat ik daar goed uit ben. Aangezien de sites al bekend terein waren, en daar nou niet echt de oplossingen staan. Je moet eindeloos experimenteren en falen. Maar goed dat is voor een groot deel de lol van deze hobby.

 

Maar als iemand mij toevallig kan helpen om deze stap wat sneller te maken, dus met andere woorden. Is er iemand hier in belgie of in nederland die mij een spoedcursus Irdetto kan geven zodat ik ook weer zelf deze kan programeren en aanpassen (tegen betaling!)

 

Want ik loop nu tegen vragen als :

 

Welke programmer moet ik nu weer kopen

Welk kaartje

Hoe programmeer ik deze

hoe hou ik deze kaart up to date (keys)

 

Ja, ik was blij dat ik alles eindelijk onder de knie had voor seca, maar blijkt wel weer ik ben nooit te oud om te leren.

 

Dus please help!

 

<small>[ 03-06-2002, 14:45: Bericht gewijzigd door: monderman ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heren commercials, hier valt weer eens wat te verdienen! Verkoop die man een leuke mastera, een funcard 3 en geef hem een grondige uitleg. Een 200 euro valt hier met gemak aan te verdienen. <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies ik heb er 50 Euro voor over voor degene die mij even snel kan uitleggen. Hoe alles werkt, ik ben een snelle leerling, dus hoeft niet meer dan 1 uur te duren. Dus op zich snel verdiend!

 

Want het kopen van een setje programmer + card is natuurlijk maar de kleinste stap. En waar ik deze koop maakt mij natuurlijk niet uit.

 

Dus als er iemand hier heil in ziet, laat het me weten!! mijn telefoonnummer is 0032 50 33 13 91

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je hoeft echt geen 50 euro uit te geven hoor. Je zit al dicht tegen de oplossing aan. Zoals gezegd, koop een Mastera 2 (of 3), een Funcard 2 en zoek een 5-in-1 file die voor de Philips werkt.

 

Dan proggen met Chipcat of ***geen-reclame*** volgens de handleiding van Duwgati en klaar is kees.

 

PS: Waar woon je ergens in Brugge? Ik heb vroeger op de Groeninge gewoond! <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het grootste probleem is niet het programeren, dat zag ik

 

http://www.***geen-reclame***.nl/docs/mastera.htm

 

Maar ik zie wel problemen in het herprogrameren van de files, aangezien ik nergens kon vinden hoe ik de files kan aanpassen. Dus met andere woorden hoe breng ik de keys in de files? Voor seca is dat eenvoudig maar voor irdetto/seca files? Of heb jij daar toevallig een uitleg voor? Dat zou natuurlijk helemaal te gek zijn!

 

Alvast bedankt voor jullie reacties, want ik ben blij dat iedereen zo positief en snel reageert. Toch wel mooi zulke forums!!!

 

<small>[ 03-06-2002, 15:19: Bericht gewijzigd door: monderman ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik de files van hutsefruts bekijk in picbin editor, en dan kies ik 5in 1 fun, met extensie fun+EE, dan kan ik door alle verschillende mogelijkheden lopen. Maar wat ik dan niet begrijp is dat als ik de keys vergelijk op de verschillende sites met die in de file van hutsefruts, dan komt er geen 1 overeen. Met andere woorden, die hutsefruts files kunnen niet werken of ik bekijk deze files op de verkeerde manier, please wie weet het goede antwoord?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...