Ga naar inhoud


Oslink Shop vraag aan Toxic[q]


Gast

Aanbevolen berichten


Ik zou gewoon even deze regels lezen. Als je het met die regels niet kunt vinden is er niets aan de hand. Dan blijf je gewoon op het Duckforum en gaan wij hier met dezelfde regels gewoon verder ok?

Het zijn een paar eenvoudige regels die je zeer recentelijk bij jouw aanmelding niet overzien kunt hebben want in diezelfde e-mail stond jouw password.

Wat betreft jouw puntje over de topic starter heb je gelijk en die had ik dan ook al lang gewaarschuwd. Het is inderdaad uitlokkend, maar voor jullie gedrag was geen excuus. Regels zijn regels en die zijn er niet voor niets.

 

8. Discussies over privé zaken, roddels en andere berichten die niets met satelliet ontvangst te maken hebben zijn op sat4all niet gewenst. Als u een dergelijk bericht toch plaatst loopt u het risico te worden verwijderd. Een grapje of grappige reactie op een bericht zal niet als roddel worden beschouwd. Wij willen alleen discussies die uit de hand zouden kunnen lopen op voorhand in het geheel vermijden. Heb je bezwaar op een beslissing die is genomen door de admin of moderator dien je je via e-mail of PM te melden. Niet openlijk via het board!

 

9. In berichten op ons board is reclame, in welke vorm dan ook strikt verboden! Ook het plaatsen van links naar commerciële sites is niet toegestaan! In het Te koop/Gevraagd forum staan in het rood, aanwijzingen over het plaatsen van een particuliere advertentie. Lees dit aandachtig alvorens een advertentie te plaatsen!

 

<small>[ 06-06-2002, 07:45: Bericht gewijzigd door: Toxic[Q] ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Posted on Duckforum:

================================

Auteur: Frank van Hout

Datum: 06-07-02 00:42

 

Is Juist jongens,

 

Veel plezier ermee !

Wel hier op het forum houden en niet naar onze

concurrenten van Sat4All !

 

Frank.

 

=======================================

 

Als je zo door wenst te gaan, hebben wij liever niet dat je nog op sat4all komt. In dit soort kinderachtige spelletjes heeft hier niemand zin.

Wij zijn een serieus board en zien andere boards niet als concurrenten maar als mede-hobbyisten. <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

 

Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zeg niemand verplicht om dit board te bezoeken. Als het je niet bevalt ga je toch lekker naar Duck of een ander forum.

 

Dat stomme gezeik ook elke weer. De moderators steken genoeg tijd per dag in dit board, en die hebben geen tijd en zin om elke keer deze stompzinnige discussie's aan te gaan. <img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...