Ga naar inhoud


Een beetje duidelijkheid voor onze leden


Ron

Aanbevolen berichten

Zoals iedereen ondertussen wel weet, zijn er in belgie een paar gefrustreerde lui die dit forum in eerste instantie volledig hebben gekopieerd en daar sat4all lopen afzeiken.

Iedereen die daar wel eens komt, weet dat wat er op dat forum gebeurt ook echt alleen afzeiken en schelden is. Verder staat er werkelijk niet één interessant normaal bericht op dat forum en komen er iedere dag hooguit 2-4 (afzeik) berichten bij, terwijl er op sat4all gemiddeld 500 berichten per dag worden geplaatst.

Sat4all groeit nog steeds flink, terwijl wij een streng registratiebeleid hanteren (geen registraties vanuit proxies, scholen en (grote)bedrijven mogelijk en het is niet mogelijk meerdere accounts te registreren op hetzelfde IP adres. Ook keuren wij alle accounts handmatig goed of af.

Dit terwijl de kopie site alle "deuren" open heeft staan.

De reden voor ons registratiebeleid en extra strenge handhaving van de huisregels is overigens wel de kopie site. Als wij alle deuren open zouden zetten en steeds coulant zouden zijn, zou de overlast door die lui sat4all.com "onleefbaar" maken.

Dat belgische forum is een initiatief van een paar zwaar gefrustreerde personen die destijds hier wegens wangedrag van sat4all verwijderd zijn.

Op sat4all wordt het alleen maar drukker, in plaats van minder druk zoals iedereen hier gewoon zelf kan zien.

De verklaring daarvoor is ook simpel. Sat4all is een kwalitatief hoogwaardig forum met regels die er voor zorgen dat hier normaal taalgebruik gehanteerd wordt en men hier zonder zichzelf promotende winkels ongestoord over techniek kan discussieren. Dit alles zonder scheldpartijen, reclame en stemmingsmakers. Dat we daar af en toe iemand (bijna altijd dezelfde lui, onder steeds weer een andere naam) buiten moeten zetten is een klein offer voor een grote groep.

De mensen achter de kopie site zijn een handvol geestelijk gestoorde mensen, waaronder ook een winkelier uit zoetermeer die zijn hele leven al niets anders doet dan zijn "concurrentie" zwartmaken.

Precies die geestelijk gestoorde mensen zijn hier op sat4all.com nog veel aktiever dan op hun eigen forum. Iedere dag registreren ze hier nieuwe accounts waarmee ze vervolgens hier de boel op stelten trachten te zetten. Heel gerafineerd, want ze posten eerst een tijdje normaal en vervolgens beginnen ze stemming te maken en stennis te schoppen, met als enig doel, vervolgens op hun eigen forum te schrijven wat een klootzakken wij moderators wel wel niet zijn. Op sat4all wordt je echt niet zomaar buiten gezet. Ze proberen door zichzelf steeds opnieuw te laten bannen aan te tonen dat hier een dictoriale sfeer hangt. Belachelijk natuurlijk, maar wat moet je anders als je hersenpan niet naar behoren werkt?

Om hier gebanned te worden moet je echt een onfatsoenlijke bal gehakt zijn, die de regels van dit gastgevende forum regelrecht aan zijn (of haar) laars lapt. Een persoon zonder enig respect voor een groep hobbyisten die om andere hobbyisten een "thuis" te bieden, zich vrijwillig en belangeloos inzet voor sat4all.com.

Een persoon die vergeet dat dit forum niet van belastinggeld, maar uit de opbrengsten van bovenstaande banner(s) betaald wordt en niet jij, maar wij bepalen wat op dit forum wel en wat niet kan. Jij mag vervolgens zelf bepalen of je daarmee akkoord gaat of niet. Niet akkoord, wil simpelweg zeggen dat je hier dan verder ook niet meer moet zijn. Zo simpel is het!

Het is trouwens ook grappig om te zien dat enkele mensen eerder op dat belgische forum gehakt maakten van sat4all.com en nu onder een andere naam weer met hangende pootjes toegang hebben gevraagd voor dit forum. Ze durven niet eens toe te geven dat ze hier weer aktief zijn omdat ze dan natuurlijk vreselijk voor lul staan tegenover hun "vriendjes" in Belgie.

Vrees niet, jullie geheim is bij mij veilig :-)

De stennisschoppers van het belgische forum komen hier iedere dag om de forums door te lezen en informatie te vergaren. Daarna lopen ze op hun eigen "forum" te roepen wat een waardeloze boel sat4all.com volgens hun is. Hoe hypocriet ben je dan?

Dit is ook het laatste dat ik over die geestelijk gestoorde figuren schrijf. Het niveau van die site is zo laag, dat het een discussie verder ook niet waard is.

 

Ron

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...