Ga naar inhoud


Harde schijf wisselen


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik wil de 40 Gb harde schijf van mijn Topfield gaan vervangen door een 80 Gb uit een computer en omgekeerd.

De 80 in de Topfield zal wel lukken, formatteren volgens het menu, maar de 40 Gb uit de Topfield werkt die ook in de computer, evt na fdisk en formatteren ? Soms hoor je wel eens dat er dan fysisch geformatteerd moet worden. Iemand een idee hoe da met de schijf uit de Topfield gaat?

Link naar reactie
Delen op andere sites


hee gewoon doen hoor!

maakt geen bal uit wat je hoort. stop de harddisk erin, fdisk de partititie eerts effe weg en maak een nieuwe primary met fdisk etc.etc.etc. niet naar spookverhalen luisteren.

Format is fysisch, quickformat is alleen de filestructuur weggooien, dat is het verschil.<p>maar dat zou ik eiegenlijk ook effe doen voordat je de 80gb in de top dumpt, fdisk gebruiken en dan inbouwen.<p> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> perfect toch?

kun je avonden kijkplezier opnemen.

dan nog de tijd vinden om al dat moois te kijken. <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, weet je wat het is, de ontvanger wordt nu ook meer gebruikt als videorecoder, naast de kabel, want het beeld is toch een stuk strakker als dat van videoband.<p>Wat me nog opviel bij het uittesten is dat het geheel, ook zonder eerst formatteren in de ontvanger, goed werkte inclusief het opnemen terwijl je kijkt. Later heb ik alsnog geformatteerd maar ook dan ging het het opnemen etc, hetzelfde: gewoon prima. Van <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" /> komt dus voorlopig niets meer. Of juist wel want de TF neemt het wel voor me op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...