Ga naar inhoud


Topfield Edit functie


Gast

Aanbevolen berichten

Beste Topfield gebruikers. Ik heb nog een vraagje over de Topfield ontvanger. In hoe verre is er een edit functie voor handen zodat je een opgenomen programma "netjes" kan afwerken?

 

Voorbeeld: Een paar minuutjes van het begin van de opname wegknippen zodat hij "echt" aan t begin van t op te willen programma staat; Reclame blokken er tussen uit knippen; En het einde afwerken zodat t programma netjes eindigt.

 

JVC heeft een hybride videorecorder op de markt (JVC HDS1) met ingebouwde 40 GB HD die dit bovenstaande kan en ik vroeg me af in hoe verre de topfield zich hiermee kan meten?

 

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groetjes.

 

Lotusje

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nog een vraagje wat niet duidelijk is uit de handleiding. Hoeveel programma's kun je programmeren (in de Reserveringen-lijst) Of is er geen limiet voor?

 

Thnx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt netjes het begin en het einde van de opname verwijderen. Ook stukje reclame verwijderen gaat makkelijk. Het is ook mogelijk een gedeelte te kopieren naar een nieuwe file. Verder kun je markeerpunten aanbrengen zoveel je wilt.

 

Gegroet Froggy.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm Ik heb em eindelijk maar dat knippen wil niet lukken. Staat ook niet in de handleiding hoe dat moet. Zou iemand mij hier een beetje stapsgewijs willen uitleggen hoe ik te werk moet gaan om een stuk uit een opname te verwijderen?

 

Sorry voor al mijn vragen maar daar zijn beginners voor <img border="0" alt="[Lezen]" title="" src="graemlins/lezen.gif" />

 

Groetjes

Lotusje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals cul8ter reeds aangaf het begin en eindpunt van wat je wil knippen of behouden markeren met >|< en dan op de blauwe toets drukken. dan krijg je de vraag gesteld wat je met het gemarkeerde wil doen behouden of wissen.

 

renzie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Okay iets duidelijker nog :

 

Afspelen starten. Nogmaals op > ( play ) drukken om de progressbar in beeld te krijgen.

Naar de plek wandelen vanaf waar je knippen wilt, daar <|> drukken dan naar het eindpunt, daar( |>) drukken en dan op de blauwe knop.

Daar kan je kiezen of je de selectie wilt saven of deleten.

 

Hmm terwijl ik het doe zie ik een vergeten vertaling van de mannen <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Nog een ander leukje :

 

Als je met <|> begin en eind selecteert kan je de selectie oneindig afspelen ( loop )

 

In werkelijkheid staat de <|> toets met de pijlen andersom op de AB , maar die tekens ziet de UBB software als HTML tag en kunnen dus niet.

 

<small>[ 03-05-2002, 14:40: Bericht gewijzigd door: CUL8TER ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...