Ga naar inhoud


Vastlopers ook met Irdeto Allcam of alleen met Magik Module


Gast

Aanbevolen berichten

Geeft de Topfield net zo veel "hangups" <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" /> en "vastlopers" <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" /> met de Irdeto Allcam als met de Magik? M.a.w. wat zijn de ervaringen met de gepatchte Irdeto SE 4.7?

 

Ik kan deze Allcam voor de zelfde prijs krijgen als de Magic vandaar mijn vraag. Als deze minder problemen geeft dan denk ik dat ik toch voor de Allcam ga ipv Magik of eventueel beide <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Ervaringen?

 

Sorry dat ik dit board overspoel met zoveel vragen maar Ik ga mijn Humax overboord zetten voor de Topfield en wil er geen spijt van hebben.

 

Groetjes...

Lotusje

Link naar reactie
Delen op andere sites


Mijn opa zei altijd als je denkt ergens spijt van te krijgen moet je het niet doen.

Een goede raad, net als als er 2 ruilen moet er 1 huilen.

 

Maarrrr , zowel met de irdeto freecam met de kina patch als met de magic module hangt er bij mij nix , behalve dat ik meer voor de tv hang. <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb sinds december een Topfield en ik kan je melden nog nimmer zo'n probleemloze (en complete) ontvanger gezien.

 

"Hangen" is een onbekend item voor de Topfield. Ik stop er eens in de maand de nieuwe soft in en ben telkens verbaasd dat ze weer nieuwe dingen weten te brengen bij een al zo'n complete ontvanger.

 

Oja, ik heb m'n Humax al speeltje in de hoek omdat er zoveel verschillende soft wordt gebracht welke ik wil bekijken nav de diverse vragen etc op dit board. Humax is volgens mij een langzame zapper, beeld afhankelijk van de interne (zwakke) voeding, maar vooral .....kent tot op de dag van vandaag geen 16:9.

 

Ik vergeet te melden dat ik kijk met de Topfield via een gepatchte Irdeto SE 4.7 ofwel de bekende Freecam 2.018. (zelfs AU op de bekende Irdeto channels)

 

Advies: koop een probleemloze en snelle Topfield !! en een juiste Irdeto CIM en ga eventueel experimenteren met de Magic.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...