Ga naar inhoud


productie stopgezet??


Gast

Aanbevolen berichten

Hoor op dit moment van verschillende kanten dat de productie van de HYUNDAI HSS1000IR is stopgezet en dat ze begin januari met een andere type komen.Welke type het wordt is nog onbekend,maar het embedded irdeto systeem zou er niet meer inzitten.(nogal logisch)Zal jullie wel op de hoogte houden zodra ik meer weet.

grtz hendrik b <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


@APPIEN

weet ik echt niet welke versie er uitkomt maar heb uit betrouwbare bron vernomen dat ze ook al niet meer geleverd kunnen worden.Hij had namelijk nog een aantal besteld en die konden niet meer geleverd worden.Zal even kijken of ik het mailtje van hem kan krijgen.zal je hem dan via pm wel even sturen.

grtz hendrik b frown.gif" border="0frown.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

hmmm wazig allemaal.

ik heb kontakt met een aantal duitse importeurs, maar die zeggen stuk voor stuk dat we voorlopig niet hoeven te rekenen op de hyundai's.

en hier hoor ik van de ene dat ze volgende week weer leveren en de andere zegt dat ze niet meer geleverd gaan worden.

wordt er helemaal gek van, voorlopig is het dus gewoon afwachten en hopen op een nieuwe zending.<p>greetz mac

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Hallo 19sc001,geen probleem met of zonder embedded irdeto Cam op de HYUNDAI HSS1000IR of HSS820 HCI (wel met een binaire patch )

ik gebruik de irdeto cam ci v1.06 werkt 100 % 3in1

seca,irdet*o en viaccess,10.000 keer beter dan de humax 5400 <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <p> smile.gif" border="0smile.gif" border="0smile.gif" border="0 <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" /><p>[ 18-12-2001: Bericht gewijzigd door: satbandit j ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> Hier ook zo! zelfde versie, zelfde beoordeling. Helemaal Toppie! <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

shocked.gif" border="0shocked.gif" border="0shocked.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heren,

Jullie dwalen een beetje af het ging erom of hij nou wel of niet meer te leveren is.Dat het systeem goed werkt weet ik zelf ook wel,want heb hier ook eentje staan.

grtz hendrik b

<img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zojuist met "***sat" in België gesproken, zou ze op voorraad hebben, maar MOCHT ZE VAN DE IMPORTEUR per direct niet meer verkopen, want anders............. Wat er verder ging gebeuren wist hij ook niet; een Hyundai Z loader misschien? Erg vaag allemaal. Freek en consorte heerst nu met strenge hand, zelfs over de grens. Als iemand er voor mij nog eentje weet te vinden, dan houd ik mij aanbevolen. Gegroet, Leo.

NB hoe zit het nu met de Aston serie; zelfde verhaal???????? mad.gif" border="0mad.gif" border="0 <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /><p>[ 18-12-2001: Bericht gewijzigd door: satkeumes ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...