Ga naar inhoud


Opgelet, nieuw rondschrijven Nig. Maffia?


Jan Ambers

Aanbevolen berichten

Via email zojuist ontvangen, let op afzender en zijn emailadres! Let op de manke vertaling...

Van: financialcustomerscare@mynet.com

UNITED NATION <un888333@msn.com>:

 

VERENIGDE NATIES (Wereldbank BIJGESTAAN PROGRAMMA)

DIRECTIE VAN DE INTERNATIONALE

BETALING EN TRANSFERS.

Canada Square, Canary Wharf, London E14 5AE, Engeland Verenigde Naties,

WIRE TRANSFER / audit-eenheid

Onze Ref: WB/NF/UN/XX027

 

ATTN: Begunstigde,

 

We hebben werkelijk zijn geautoriseerd door de nieuw benoemde VN-secretaris-generaal, en de overkoepelende organisatie van de Verenigde Naties Monetaire eenheid, om de onnodige vertraging van uw erfenis fonds, aanbevolen en goedgekeurd in uw voordeel.

In de loop van ons onderzoek hebben we ontdekt met ontzetting dat uw betaling is onnodig vertraagd door corrupte ambtenaren van de Bank die proberen om uit te wijken uw geld in hun prive-rekeningen,

Dit is om u te melden dat je meer dan als gevolg vererving fondsen is publicatieblad te zijn vrijgegeven, via telex sleutel overdracht (KTT)-directe bankoverschrijving aan u door een van onze correspondent bank aangewezen door de Verenigde Naties monetaire eenheid voor buitenlandse over wijten fonds overdracht . Ondertussen, een vrouw kwam naar mijn kantoor enkele dagen geleden met een brief, zegt dat hij je ware vertegenwoordiger.

Hier is haar informatie voor u te bevestigen dat dit kantoor als deze vrouw is echt van jou is of niet, zoals de Britse regering kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het betalen in de verkeerde account.

 

Naam: Mevr. Virginia Walter.

Bank Naam: Wells Fargo Bank

Bank adres: Californië, USA.

Account Number: 6503809428.

 

Alsjeblieft, doe herbevestigen bij dit kantoor, als een zaak van urgentie als deze vrouw is van jou. U wordt verzocht in te vullen en stuurt deze informatie om controles doeleinden zodat uw fonds geldig us $ 12,5 US dollar zal worden overgemaakt naar uw genomineerd bankrekening. Dit fonds wordt als gevolg van een erfenis op uw rekening. Informatie die nodig is van u voor verificatie is als volgt:

(1) Uw volledige naam en adres: (2) uw leeftijd en burgerlijke staat: (3) Uw Beroep:

(4) Uw Telefoon / Fax nummer: (5) Uw Nationaliteit: (6) Uw bank details .....

 

U kunt eveneens uw betaling ontvangen door gekozen uit de blaten opties;

1) Direct wire transfer naar uw bank, uw bankgegevens.

2) Bij ATM internationale creditcard, stuur uw volledige adres

3) Via diplomatieke levering, stuur uw volledige adres

Zodra wij deze ontvangen, zullen we beginnen met alle noodzakelijke procedures in andere tot taak het geld op uw rekening gestort. het kantoor van het voorzitterschap, de Senaatscommissie voor buitenlandse over successierechten verschuldigd fonds zijn erkend en geaccrediteerd dit gerenommeerde Nat West Bank Londen met het kantoor van de directeur, de internationale geldovermakingskantoren / buitenlandse activiteiten, te behandelen en de overdracht van alle buitenlandse erfenis fondsen dit eerste kwartaal betaling van het jaar 2009.

Echter, we gaan tot uitgifte van alle betalingen details van de genoemde Mevr. White, als we geen reactie van u binnen de komende zeven werkdagen vanaf vandaag.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat de vertraging bij de overdracht van dit fonds moeten ertoe leiden dat u al was te wijten aan ons drukke schema in het betalen van andere begunstigden wie hun bestanden zijn gecertificeerd voor de betaling. Contacteer dit kantoor onmiddellijk met dit e-mailadres zodat wij voorafgaan;

Wij verwachten uw dringende reactie op deze e-mail naar ons in staat stellen toezicht op deze betaling effectief waardoor het contact met (Nat Bank Overschrijving Afdeling Londen) als gericht op voorkoming van verdere vertraging.

 

Met vriendelijke groet,

Felicitaties.

Kapitein Richard S. Williams

Engeland Verenigde Naties

 

Cc: de Verenigde Naties Monetaire eenheid Cc: Nat West Bank Londen Cc: Alle Buitenlandse Betaling Kantoren Cc: Raad van Bestuur [FPD] Cc: Accountant-generaal van de BOE

Link naar reactie
Delen op andere sites


Origineel bericht van: Elwin
Weer een spam topic... frown laten we alles nou is in één spam topic zetten, is het overzichtelijk. Van de week ook al iemand geweest die er een topic over begon...


Ja inderdaad... de spam gerelateerde topics beginnen zo langzamerhand het Off Topic forum vol te spammen smile

Weet je wat erger is dan een worm in je appel?

Een halve worm in je appel...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: Elwin
Weer een spam topic... frown laten we alles nou is in één spam topic zetten, is het overzichtelijk. Van de week ook al iemand geweest die er een topic over begon...
En nog steeds ben ik het met je eens.
Misschien moeten die spamtopic starters ook maar eens op de schopstoel. :-\
Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: Elwin
Het lijken er steeds meer te worden inderdaad, en wat moet je erop zeggen? "Ja, niet op reageren!". Iedereen krijgt elke dag een pallet van dit soort e-mails. Ikzelf gooi ze altijd gelijk weg.



Ja inderdaad,als ik bij elke spam hier iets zou moeten roepen,dan deed ik niks anders meer.

Grt Rudie

 

Rebox 9000.

Logitech Harmony 900.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Och, ik vind het toch altijd weer vermakelijk. Ik kan er werkelijk geen touw aan vastknopen.

 

 

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...