Ga naar inhoud


Aston satseaker/HSS100IR problematiek


Gast

Aanbevolen berichten

Wie heeft een Aston satseaker in combinatie met zijn HSS1000IR om zijn "oude" 36 volt satrotor aan te sturen ???

Mijn probleem: het lukt mij NIET om na vastlegging van de satposities in de Hunni(nieuw) en na het veranderen van alle parameters voor het gebruik van een gemotoriseerd systeem, om de schotel automatisch te laten functioneren, dwz als ik een kanaal op bijv. Astra bekijk en ik wil naar een kanaal op Hotbird, dan vermeldt het beeld op de tv WEL dat de schotel draait, maar in werkelijkheid draait die NIET!! Ook de Satseaker(nieuw) geeft dan niet aan dat de schotel draait.

In het menu van de Hunni staat motor op on EN is ook gesaved. Ook NA het resetten van Satseaker en Hyundai lukt het niet. Ook de settingslijst van de Hyundai-site van PR de Hoop verandert niets aan het probleem! Alles is m.i volgens de handleiding goed geinstalleerd.

Heb ook nog even mijn oude deco Chaparral geinstalleerd, maar de schotel draait perfect en volautomatisch bij kanaal wisselen: mijn draaibaar systeem is dus nog OK.

Satseaker moet mi ook heel zijn, want bij het sat zoeken werkt hij WEL. Of toch kapot???

Wat is hier aan de hand cq wat doe ik fout? Jammergenoeg is mijn satboer niet bereikbaar ivm vacantie mad.gif" border="0

Wie weet raad? Ben U dan zeer erkentelijk.

Met dank en groet, Leo. mad.gif" border="0confused.gif" border="0 <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...