Ga naar inhoud


Sateditor voor Hyundai 1000


Gast

Aanbevolen berichten

Dag forum, <p>misschien weet iemand raad: ben op zoek naar een programma om de kanalen van de Hyundai 100o te editen voor de PC. Er bestaat zoiets als SatEditor en UFDedit, maar die krijg ik niet aan de praat.

Wat doe ik fout, of moet ik een ander programma gebruiken. Alle tips welkom....

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi,<p>bedankt voor je antwoord. Ik heb op die site twee editors gedownload. De ene loopt vast, en de ander zegt dat mijn receiver niet aan staat. Wie heeft er ervaring met een werkende editor voor de 1000ir. Of heb ik een kabelprobleempje?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop dat ik denk dat ik weet cool.gif" border="0 wat je probleempje is, ik ga er van uit dat je wel een null-modem kabeltje gebruikt en geen seriele. laugh.gif" border="0 <p>Heb je problemen met uploaden of downloaden?

Met het downloaden NAAR de Hyunnie moet je nl. EERST compilen, DAN de tuner uitzetten dmv de schakelaar links achterop, dus ook niet in standby laten staan, dan de pc laten beginnen met downloaden en in de tussentijd, binnen een seconde of 10, de tuner AAN zetten. <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <p>Groetjes <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Marsje,<p>bedankt voor je reaktie. Naar aanleiding van jouw opmerking over kabels de mijne maar eens gecontroleerd: het is een nulmodemkabel, maar wel met een kabelbreuk op pen 2 mad.gif" border="0 Dat ga ik eerst maar eens oplossen... Dan nog even over up/downloaden: downloaden zal naar jouw uitleg wel lukken; maar uploaden gaat dat gewoon met de tuner in standby ??<p>Alvast bedankt <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...